Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Hunpriest #18 üzenetére
Az Andromeda is Frostbite-os volt aztán kapott hideget-meleget. Nekem a PVP nem hiányzik, annyira toxic lett a játékosbázis, hogy már semmit nem tolok multiban pedig PC-re ott van BF1 Premiumig az összes és COD-ban is ott volt vagy 3-4k órám. Destiny 2-ben próbáltam a PVP-t mert kellett feladathoz, de egyáltalán nem élveztem azt sem. Konzolon Battlefront 1-et meg CODWW2-t játszottam és ez utóbbiban 110 órám van összesen. EA részéről ott van a Battlefront, a Battlefield meg a Titanfall is. Szerintem nekik sem kell egy újabb online lövölde.
-
Hunpriest
senior tag
A lehetőség ott van benne. A fejlesztési időn nem spóroltak és úgy látszik problémás üzlet politikával se fogják megmérgezni. A Frostbite miatt a grafikával és gépigénnyel se lehet komoly gond. A kérdés "csak" a tartalom. Ha még PvP se lesz benne (Mondjuk ezt nem értem miért skippelik, bár azt nem csodálom, hogy nem akarják kannibalizálni az amúgy is gyengén muzsikáló BF V-öt.), akkor volt elég idejük és erőforrásuk a PvE-t végletekig csiszolni. Plusz nagy szerencséjük, hogy a Bungievision mennyit szerencsétlenkedik a Destiny-vel.
-
-
Hunpriest
senior tag
Lesz-e új EApic fail? A demót majd megnézem.
-
Xaels
félisten
Amióta összefeküdtek a Blizzarddal azóta még rosszabb és az utóbbi is rohamosan igyekezik arccal felnyalni a padlót. Gyerekként anno ha megláttam az Activision, Blizzard vagy EA logót akkor tudtam, hogy nem nagyon csalódhatok. Most meg...
Na [link] ez a videó azért bizakodásra ad okot.
-
Xaels
félisten
válasz
Raysen623 #12 üzenetére
Az SWTOR nekem teljesen kimaradt, nem vagyok nagy MMO-s, bár lehet ha F2P-ben menne PS4-en akkor most belenéznék. Kotor meg DAO ami megvolt tőlük. Mass Effect-ből hiába van meg PC-re a trilógia, annak nem jutottam az elsőnek sem a végére de ez nem jelenti, hogy nem ismerem el a tartalmat amit beletettek.
Na időközben előrendeltem a Standard Edition-t. A LoD kicsit túl van árazva.
-
Raysen623
addikt
Bioware-ben eddig én sem csalódtam. Amit történet szinten leraktak az SWTOR-nál az nálam példaértékű. Az összes kaszt történetszálát végigvittem. Annyi karakterem sehol nem volt mint abban a játékban magas szinten
Az EA meg otthagyta az aranytojást tojó tyúkot szokás szerint.
-
Xaels
félisten
Mi haverral a Destiny első részébe akkor csöppentünk bele amikor már minden kiegészítő megjelent hozzá. Úgy nagyon jól elvoltunk vele, ki is tartott elég sokáig. A második részt haver vette Digital Deluxe-ban és úgy osztottuk meg. Hát őszintén az alap nagyon hamar kifújt, az első seasonban lévő DLC-k is vicc kategóriák. Forsaken állítólag jó, de ezt már csak akkor húzzuk be ha nagyon olcsó lesz.
A Bioware-re nem volt eddig jellemző, hogy tartalmilag alulteljesítettek volna még akkor sem, ha a fanok nem voltak elégedettek a sztorival vagy a technikával.
-
-
Xaels
félisten
Nálunk az a baj, hogy haverral tolunk mindent amit lehet coopban. Most legutóbb a Strange Brigade-re kattantunk rá, az például a nem túl acélos értékelések ellenére be tudott minket húzni. Ettől az Anthemtől azért félünk mert eléggé olyan hatása van mint a Destiny-nek. Ott meg a Forsaken előtti állapot kiverte nálunk a biztit annyira foghíjasnak érződik és nem szívesen járnánk úgy megint pedig ott van az ujjam az előrendelésen.
-
Xaels
félisten
Egyre jobban kezdem ezt a játékot várni. Csak tartalom legyen benne elég majd.
-
Shepard
tag
Ezek a buildek kifejezetten jónak tűnnek. Ha feltöltik kellő tartalommal a játékot (gondolok itt lore, fő- és melléküldetések, kalandok és útvesztők szabad kóborlás alatt), esetleg megbolondítják olyan saját bravúrokkal, mint a divisiont (alpha alatt úgy láttam készülnek vele) akkor kifejezetten élvezetes lesz ez. Főleg haverokkal csapatban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Persze. Frostbite 3.
-
- = Zk = -
félisten
azt tudjuk, hogy milyen motor fut majd alatta?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS