- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Huh, elég szép lesz! A komplexitásáról nem is beszélve.
-
Xerxész
őstag
válasz
wednesday #13 üzenetére
Én el tudom képzelni. A szigeteket helyettesítik a bolygók, a hajókat az űrhajók. Nyersanyag lenne bőven.
Mert most a 2070 után hülyeség lenne megint a mútba visszamenni, ámbár el tudnék képzelni egy Anno játékot a római korban is...vagy más ókori kultúránál. Mindenesetre szerintem a következő időben tovább fog menni a jövőben...és talán tényleg az univerzum lesz a közeg.De tényleg tök jó lenne, ha már a 2070-ben is ki lehetne jönni a világűrbe, pusztán a Föld köré...
-
Xerxész
őstag
Vajon a világűrbe is ki lehet zoomolni majd?
Ha már vízalatti világ van, a világűrben is tevékenykedhetnénk egy-két műhold, űrállomás tekintetében...bár tudom, erre az esély kb. a nullával egyenlő.Na, majd a következő Anno játékban...irány az univerzum!
-
SLYM
veterán
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
ezt énis megfigyeltem, de nem csak itt. annyira gyökerek sokszor, de majdnem az összes játék videóján, hogy beszarás. AA az pl soha, sehol nincsen. nevetséges, de néhol mégcsak nem is full max grafikán futtatják a játékot, stb
-
maszi99
őstag
Nagy ötlet ez az időugrás, és igen igényesnek néz ki, a tenger alatti nagyon állat
Ki kéne próbálni -
echterion
nagyúr
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Köszi, nekem is nagyon bejön.
Bármikor meg tudom újra nézni és mindig jókedvre derítenek a poénjaikkal. Azt hiszem, egy vígjátéktól ennél többet nem is kell elvárni.
-
h-yle
addikt
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
De. Attól még ez lett a végeredmény. Megesik.
-
h-yle
addikt
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Tényleg nagyon gáz ez a video. Bár lehet nem a gép szaggat, hanem a videót kódolták szerencsétlenek.
-
echterion
nagyúr
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Ja, az eléggé érdekes, hogy a videók szaggatnak, de a játékjelenetek szerintem megfelelően mennek. Legalábbis addig, amíg megnéztem, mert bevallom, csak kb. a felééig volt hozzá türelmem. Nekem annyira nem jött be, bár ezt egy videó alapján nehéz eldönteni.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudtak egy olyan gépet alápakolni, amin nem szaggat? Legalább egy videó erejéig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Anno sorozat is folytatódik, méghozzá a jövőbe kalauzolva bennünket.
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest