- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van

appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Tudományos Pandémia Klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest