Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323 #105 üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van
appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest