Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van

appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest