Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Cathulhu
üzenetére
Kiprobaltam, a 6. (hatodik) kartyara is ra tudtam kattintani egybol lepkedes nelkul (bar annak mar csak a legteteje latszott). Lenyegi meretben kb az elso 3 app lathato, az az utaniaknak mar csak a teteje, amibol kb annyit latni csak h melyik approl van szo, de sztem eddig sem latszodott tobb.
-
imisomogyi
aktív tag
Egyelőre maradjunk annyiban, hogy szubjektív. Tény, hogy ennek és annak más tetszik, de kell követni egy egységességet, mert attól lesz valami szép. Ezért nem esik szét a WP vagy az iOS dizájnban, mert egységes. Valahogy gördülékenyebb a szemnek, egyszerűen fluid. Végig nézve az Andorid L-en végre ők is felveszik a harcot és elkészítették az első igazán ,,unibody" felületet. Amit megmutatott képen számológép, nem mondható csúnyának (bár idétlen gombok vannak rajta, meg felesleges csillogás effektek), de azt beilleszteni akármilyen irányvonalba, hát... Szóval inkább ez a szimplicista irányvonal legyen, mint a régi egyáltalán nem konzekvens HOLO.
-
helixP
nagyúr
-
törölt tag
Ok, csak kb úgy írtad, mintha reprezentatív lenne az a felmérés, amit magadnál végeztél. Ami nem tetszik, átszabod olyanra, amilyenre csak akarod. Akinek ez bonyolult, és nem tud megbarátkozni az új felülettel, az tényleg fáradjon át másik platformra. Ilyen egyszerű, ahogy írtad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 13 laptop
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest