- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ami a lényeg, hogy ha fontosnak gondoljuk, van olyan szolgáltatás, ami a 0-nál jóval nagyobb eséllyel segít az ilyen esetekben. Nincs 100%-os módszer.
Használni kell és kevesebb a reménytelen eset. Ezt abból a rengeteg, részben nekem intezett kérésből gondolom, mikor mindenféle védelem, biztosíték, jelszó... nélküli eszköz megkeresésére kérnek fel, legtöbbször hiába. -
Auratech
őstag
Ez a szolgáltatás szerintem alap kellene legyen egy oprendszernél, ami mögött ilyen brutál felhős kapacitás trónol. Jó a szolgáltatás, lehet hasznos is. Én mindenféle platformon használok hasonló szolgáltatásokat és van ami még ennél is jobb, egyelőre, de biztos fejlődik még.
Winphon beépített , bekapcsolható szolgáltatás a nyomon követés. ios-n is van ilyen. Használtam jó.
Ennek a droidos követésnek egy hibája van, elsőre, hogy nem logozza a helyadatokat. Ez jó neked, ha nem vagy túl paranoiás. Amúgy semmi perc alatt meg lehet találni mindenkit, aki online, valamilyen formában...Én a legnagyobb megelégedéssel használom a PREY alkalmazást W7-laptopon, IOS táblán(nem 3G!-s) droidos telefonon 2X.
A PREY készít egy szoftver-hardverkomponens, eszközazonosítókból, imei, MAC-adress... profilt, amit képes lenyomozni, ha pld átmyomták az imeit és a MAC adresst, akár.
Laptop esetében procit és winyót kell cserélni, újratelepíteni, órát átállítani... stb kell, ha át akarom vágni a rendszert. Szóval elég macerás.
A szoft egy mail címhez 3 eszközt rendel ingyenesen. Minden eszközt 10-x kereshetsz ingyen. Ez egy megnyugtató próba után 9 lehetőség. Az eszköz webes kontroll paneljén mindig látod, hogy rendben van. Nem kell rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Google új szolgáltatását, mely elhagyott készülékek megtalálásában és az adatok eltávolításában tud segíteni.
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest