Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány
üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Starlink
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest