Hirdetés
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány
üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest