Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Rickazoid #118 üzenetére
Az, hogy "Jó, bár...", az pont ugyanazt jelenti, mint hogy "Jó, de...". Magyarán nem jó. Sajnálom, hogy Neked nem tetszik.
Nem soroltam fel minden programot, ami létezik, erre ott van a Market. Persze, még sok programmal ki lehetne egészíteni, de nem fogom. Ha az ember felmegy a Marketre, ott a bal oldalon rögtön kap egy csomó alternatívát, lehet válogatni.
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező" program, mivel mindenkinek más a fontos. Én pl. nem felejtem el átállítgatni a hangerőt, tehát nekem ez egyáltalán nem fontos. Ha odafigyelve olvastad volna a cikket, észrevetted volna, hogy a Missed Reminder benne van. A Google Translate szerintem használhatatlan, rengeteg hülyeséget ír, én nem fogom ajánlani.
A Screen Filtert majd megnézem, így ránézésre jónak tűnik, lehet, hogy a következő cikkbe bekerül, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest