- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Az FX-es topikba linkeltem egy francia oldalt, van vray is meg mental ray mérés is.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
Raymond
félisten
Az osszes X2 desktop proci volt es sokaig csak $500 felett lehetett kapni. 2005 nyar vegen jott a 3800+ a maga $354 araval es csak akkor estek az arak $500 ala. A masodik a sorban a 4200+ volt ami lement $537-rol $482-re. A tobbi harom mint $500 es $1000 kozott volt egeszen 2006 juliusig amikor a Core2 megjelenesevel gyakorlatilag felezodtek az arak.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
MPowerPH
félisten
Persze. FX60 néven futott, anno vért izzadtam mire sikerült beszereznem.
Jah, és a link: AMD Athlon 64 FX-60 - ADAFX60DAA6CD
Itthon 250k körül lehetett hozzájutni, nekem 140k -ba fájt kicsivel később, egy DFI Venus -al karöltve.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem üzletileg nagyon be fog jönni ez a marketing, már itt is, ha megnézed a hsz-eket, sokan kész vannak a 8 magtól, amiből könnyen ki lehet következtetni az 1.0 userek reakcióját. Elég visszanézni azt tesztet, amikor az i3-az engedték neki egy X4-nek, és valami 2% volt a különbség, de sokan az X4 mellett döntöttek, mert az 4. Még durvábban kijött ez a Thuban esetében, vitték játékra is, pedig legtöbbször még a házon belüli x4 is verte ezen a területen.
A bullnál 4=2 és 4=8 lesz, Petike pedig csak azt látja majd a bevásárlóközpontban, hogy ott van két konfig egymás mellett, mindkettő 200K, az egyik dobozon 4 core felirat, a másikon 8, és nem lesz kérdés, hogy melyiket veszi le.
Így ez nem szerencse, hanem inkább tudatos döntés, beáldozták a teszteket és a teszteket olvasókat a másik kilencven akárhány %-ért. -
kenwood3
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
úgy értem nem jelenik meg a foglalatba semmi új. ami van, az van, az szép és jó, de utána puff, semmi.
egyébként marhára nem minden van nV-re optimalizálva...
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
TGWH
őstag
Ennyi pénzért már eleve bukta az üzlet
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
törölt tag
Ez engem még ebben a konkrét szituban nem vigasztal.Ősrégi AMD-sként jobbra számítottam.Csak az árképzés ami meggyőzhet innentől.Van egy 4 magosítható izmos Ph 2-öm, amit most ellehetne adni 15-18k között,ezért a teljesítményért eszem ágában sincs hozzátenni még min. 30k-t és számomra itt ugrik a majom a wasserbe és bele és merül le egészen a tenger fenekéig
-
FireKeeper
nagyúr
én is ezt sejtem. egyébként szerintem kihoztak volna egy natívan 2/3 modulos bullt is, nem csak letiltogatnának. egyértelműen a selejtet szórják ki.
Cybertrone: nem, én csak azt várom, hogy a architektúrát nem csak a mostani programok alatt nyújtott teljesítménye, hanem a felépítése és a potenciálja alapján fogják értékelni.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Cybertrone
veterán
Jah... és addigra már a süllyesztőben vannak, mert van jobb, olcsóbb szebb
- = Zk = -:
Itt ne mond azt hogy bukás... meglincselnek! Ez így jó cucc ahogy van[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Nem kell Ivy... elég a 2600K ami kb 10k-val lesz drágább de lehet sokat mondtam, és 10 teszoldal közül 10 szumma szummárum +30%-al találta jobbnak
Amúgy lehet lovagolni az árakon, lehet lovagolni azon hogy ez még lehet jobb is,,, sőt mindenen lehet lovagolni, de ez a tényeken nem változtat, mégpedig azon hogy ez így ebben a formában gyenge!
Arról nem beszélve hogy úgy tűnik a Bullhoz kell egy erős táp is... Sokat eszik nagyon... Indokolatlanul sokat... teljesítmény meg a fasorba van![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Radványi
aktív tag
-