- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- AI a játékokban és azon túl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz wwenigma #1943 üzenetére
Azért nem ugyanazt mert volt egy darabon hogy hittem azért abban hogy jobb lesz a bulldozer mint kezdetben annál a pár román tesztoldalnál közölt eredményeknél. Volt egy oldal ami rácáfolt azokra az eredményekre meg a többi 9 oldal eredményeire. De aztán jött a ph-s kollega a saját eredményeivel onnantól kikristályosodott hogy mennyire nem sikerült jól a bulldozer. Lehet rám vetíteni nyugodtan az összes haragotokat. Nem én tehetek róla hogy fáj az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz wwenigma #1833 üzenetére
A ha meg a majd így meg úgy ilyen meg olyan hatékonyan fog üzemelni rizsa az sajnos kevés. Várniuk kellett volna még a megjelenéssel. A 8 magos az számomra jelentene majd némi (minimális) előrelépést de most ez nem így van. De szerintem érted te hiába lesz valami majd jó ha most elmegy az amd fanok hite. Az már nem tér vissza vagy csak nagyon nehezen.
-
->Raizen<-
veterán
válasz wwenigma #1830 üzenetére
3x két darab integer magból, és megosztott lebegőpontos egységekből áll. sokkal több tranzisztor sokkal több fogyasztással a semmiért.
Soká lesz még mire egy integer mag 1 teljes értékű pl "phenom 2 szerű" magként fog üzemelni. Én csak azt akartam írni hogy ez így nagyon égő a saját portáján kikapnak az fx procik a phenom2-től ez nem innováció.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz wwenigma #1527 üzenetére
Minden teszt mást ír, ez is probléma. Abban hasonlítanak, hogy mindenhol magasabb a fogyasztás. A PH -s teszt is Asus lapban lesz, de talán megnézik másikban is, csak a fogyi miatt. Ellenben Oli azt is írta, hogy már nézték?!, és ott a teljesítmény is lecsökkent.
Az ütemező 'átírása' ki lett tárgyalva. Az nem 1-2 hónapos mulatság lesz. Össze kell dobni egy szerviz packot a Mikrofosnak. Win 8 meg még nagyon messze van, talán 12 q4.MZperX75: Nah, pont az ilyen hsz -ekre nincs itt szükség. Ajánlom, foglalkozz a sajátoddal, ne az enyémmel. Bocs, de hetero vagyok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz wwenigma #1519 üzenetére
A teljesítmény szerintem nagyon rendben van(szerintem), mivel az ár/teljesítménymutató is nagyon jó. A teljesítmény/fogyasztás mutató a nagyon rossz.
Értem amit mondasz, de hiába a agyon extrázott, fejlett energiamenedzsment, idle-ben is van egy gyenge 25W -os különbség.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz wwenigma #1519 üzenetére
"Döntsük el végre, most a fogyasztasa a gáz vagy a teljesitmenye vagy mindkettő. Vagy mondjuk ki, hogy nem lett rosz proci, csak az előzetes varakozasokat nem éri el."
Mind 3"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MPowerPH
félisten
válasz wwenigma #1510 üzenetére
Mi értelmetlen ezen? Nincs ebben semmi trollkodás. ha ez annak számít, akkor az is, amit a sok AMD fanatista csinál. Bégetnek a semmire.
Itt konkrét tények vannak, amiket a tesztek is megmutattak.És nekem nem Te mondod meg mit csináljak. Hsz gyűjtésre meg nincs szükségem, lenne jobb dolgom is. És rakd off-ba a hsz-edet, mert full nem a témához vág.
KAMELOT: Igen, korábban fejtegettük, és az L2 cache. Na meg a chip tervezési módja is közrejátszik ebben.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Attix82
addikt
válasz wwenigma #1172 üzenetére
Bullt 8 magosnak hívják, pedig 4 modul benne amik nem teljes 2 magot tartalmaznak.
Akkor úgy írom, hogy a feladatkezelőbe a szálaknál egyik 100% a másik 50% dolgozik mindenféleképpen ....remélem így megfelel.
Nem akartam beletaposni senkinek se a lelkébe, de egy VGA limites környezetben CPUt tesztelni, ahol a szórási hibába akár 1-2 fps is lehet, azzal tesztelni?! Én maga a tesztre vagyok felháborodva, hogy valaki ezt a fajta tesztbe hisz....egyik 24 fps a masik 24,5 a harmadik 25,2 fps
-
MPowerPH
félisten
válasz wwenigma #1127 üzenetére
Szerverpiacon nem hiszem. A mostani 5% részesedéssel is jelentéktelen a szerepük, és ezen az Interlagos sem fog változtatni. Fogyasztás terén szörnyű dolgok vannak kilátásban, és mellé a visszavett órajel párosul, ami abszolút erősen negatív a teljesítményre. Míg az Intel az SB-E vel ismét robbant, jön a 8 mag, és ott az órajel sem lesz annyira megcsorbítva, főleg hogy nem is egy speedracer -ről beszélünk, mint amilyen az Interlagos is.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞