Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximus43
tag
Én kíváncsi vagyok a következő generációra mindkettőből.
Egyik sem maradhat alul bárhogy is teljen ez az év.
Az a baj ezzel a pár ( rengeteg ) évvel, mert az emberek fejében két dolog fogalmazódott meg és szinte igazuk is van.
- Teljesítmény? Igen! Akkor Intel!
- Low budget? Igen! Akkor AMDEzt a marketingnek nagyon nehéz lesz megváltozatnia, hiszen itt komplex dolog áll fenn.
Én mint volt AMD-s tudom vagyis tudtam hogy 1, nem értéktartó az AMD CPU 2, kompromisszum.
Arany vs Ezüst szindróma. Melyik a jobb, melyik az értéktartóbb.
Most is van bennem némi félsz. Tegyük fel hogy azt mondaná valaki hogy tessék válassz ennyi pénzből.
Ha szeretem cserélgetni a perifériákat. Akkor nem akarok rajta bukni lásd Titan X - 1080 Ti
Ha most hosszabb távra ilyen tempóban és igíretekkel fejlődnek vagy legalábbis tartják magukat hozzájuk akkor befektetésnek is jó az AMD ez viszont rizikó. Emlékszem a Bulldozerrel mennyire mellélőttem, lőttek.
Akkor büszke voltam büszke utoljára a választásomra, mert hittem nekik.Ezt elvették tőlem. Még az én fejemben is nehéz lenne újra büszkének lenni egy AMD perifériára úgy! Hogy még akarnék is.4770K Tiéd egy 1800x-ért
ツ 12 éve tag
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Ryzen 5 3600
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest