Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
akkor lesz értelme, ha olcsóbban adják annál
mindennek akkor van értelme szerintem, ha van rá igény és 970 teljesítményre olcsóbban, van, ha nagyobb teljesítmény kell akkor várd meg a felső kategóriát, ezt nem oda szánták
Ja és nem adna ki ide kártyát az AMD akkor nem lenne árverseny és a 970 is 150eFt lenne, azt szeretnéd? naugyeEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Malibutomi
nagyúr
Egy kategoriaval kisebb kartya, olcsobban, tobb ramnal, normalis DX12 tamogatassal.
(#1252) bobalazs
Egyebkent igen gyengebb regebbi/lapokkal van a gond ugy tunik.
Egyebkent nem egyszer, nem ketszer elofordukt mar hogy pl. valakinek alaplapi biost kellett frissitenie hogy menjen az uj kartya. Szoval ez hogy egy vganem PnP minden lappal nem egyedi eset, esnem ujdonsag.[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Nem értem a gondolat menetedet... (Meg egyébként sok másét se...)
GTX 970 Szint? Igen
És ezzel mi a gond???
GTX 970, ami már 2 éves kártya? Igen, de ez még nem azt jelenti, hogy az AMD most állított csak konkurenst ennek a kártyának...
Az R9 290- 290x (3 éves kártyák), R9 390-390x (lassan 2 éves kártyák) is gtx 970 szintűek....
Miért nem lehet erre a kártyára simán csak egy 290-390 vérfrissítés ként tekinteni?
(Az AMD is ezt iígérte, és hozza is a kártya az ígérteket)
Mindenki egyből a Messiást várta, hogy majd 80k alatti ár alatt GTX 980ti verő lesz...Nekem pl ez a kártya nagyon is jó lesz!
Már rég vettem volna a használt piacon egy 290-t, ha nem lett volna csak a kártyának majd 250w-os fogyasztása...
A gtx 970 meg csillagászati összegekért ment mindig is...
Ennek a kártyának meg végre bőven 200w alatt van a fogyasztása, miközben a teljesítménye gyakorlatilag ugyan ott van, + kapsz még 4gb vram-ot, és ezt mindet olcsóbban.... (Most ne az el torzúlt pénzéhes Magyar árakból induljunk ki, 1-2-3 hét múlva úgy is beállnak itthon is az árak, mert ennyiért a kutya se fogja meg venni a boltoktól)
Mi itt a gond?
Arról nem is beszélve, hogy ha ennek be áll az ára itthon is, akkor végre lesz valami, ami lenyomja az árakat ...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest