- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SimonYana
addikt
Én 2560×1440-ben játszom és szerintem ott becsinál majd a 290X Ultrán!
De ne legyen igazam!
A 7970 Matrix Platinum ezen a beállításon 37-45 FPS-t tudott! Pedig az sem olyan utolsó kari még!
Vissza vettem High-re és így lett 55-60 FPS. 2560-as felbontás megeszi az 1 GPU-t desszertnek!® SimonYana ®
-
aswmaster
tag
(#270) TTomax
Ettől függetlenül még egy sem sült meg belőle,túl van ez lihegve kissé...Nana, azért ezt egy kicsit cáfolnám saját és haverom tapasztalata alapján is. Mindkettőnknek volt 8800GT-je (neki ASUS, nekem Club3D, szóval nem gatyi márkák), mindkettő ugyanazzal a hibával halt meg (a kari ment csak tök fekete lett a képernyő).
Találtam hirdetést itt a prohardveren aki javította őket. Egy szombathelyi srác mindkettőnkét megcsinálta 2-2e Ft-ért. Root cause: a chip néhány lába kiolvadt a nyákból a hőtől. Ha rákeresel a neten, a 8800GT-nek ez típushibája, tömegesen haláloztak el túlmelegedés miatt.
Mindig vegyesen vásárolok VGA-t lehetőleg legjobb ár/teljesítmény alapján (szóval mindkét márkából volt/van/lesz), de az tény, h AMD kártyám még sosem halt meg hő miatt. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy soha nem is fog, de nVidiára már volt példa.
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
MongolZ
addikt
Persze, nincs ezzel probléma, csak amikor az ember rákészül arra, hogy most van 2X erősségű rendszerem, aztán jön egy játék, amelyik nem támogatja a CF/SLI-t, akkor eléggé nagy csapás egy X erősségű rendszerrel nyomulni. Ettől függetlenül igazad van.
Nyugi, Titánból egyelőre még nincs 2-3 éves példány
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Rövidre zárom, h ne OFF-oljak:
A kép alapján ha a 7970 GHz-edition-öm mellé veszek még egyet, akkor kb 60%-kal (CF skálázódás függő, de minimum ennyi), ha megveszem az új 290X-et, akkor 30% több teljesítményt kapok, miközben az ár kb ugyanaz! Szóval egyértelmű, h a 60%-ot választom!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest