Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Egen. És? A Nortik eleje (nem a csúcs modellek, pláne nem a prescottok). Neked is ott a ph teszt. Nem csak felfogom amit mondasz de én akkor már rég nagykorú is voltam. De látom itt nem az összehasonlitásra megy a téma meg a nosztalgiára (bár te ezt nem is tehetnéd szvsz korod okán). Hanem arra, hogy a p4 prescott az 1-1.5-l elötte megjelent barcikat milyen faszányosul leverte. Na további jó szórakozást.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Nem a használt hanem az újkori áráról beszélünk (mert ha árat nézönk mutatok neked p4 prescott árban am2 x2 procit). A Barci annyira nem esik egybe mint az államalapitás és az ürutazás. Linkeltem ph-s tesztet. Keresd vissza. Mikor a p4 prescott új volt már a 754-939 kalapácsok voltak. Akkor volt új a 939 és kifutóban a 754. Tehát a nortikkal eset egybe. Te mi a hipertér ugrásról hadoválsz?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Elveri mert több mint egy évvel jött ki utánna. Itt már mint látod (mert nem értelmezed) a 754-939 volt egy időben velük. Azt kell mondja osztod itt az észt fejetlen
Van egy gyanum, hogy akkor tájt azt se tuddat eszik-e vagy isszák az egész cirkuszt. Mondjuk ez még nem is lenne baj, csak értelmeznéd a leírtakat.bacsis: neked is. Nem egy idősikból valóak!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amikor azok a barcik voltak nem voltak 3.2-s prescottok! Amikor meg voltak duplaannyiba kerüleltek. Leírom magyarul hogy értsd. A barci ellenfele a norti volt. A prescotté a 754-s athlon széria. Ez volt 478-s fronton. Aztán intel gondolt egyet és lecserélték a 775-s tokozásra, de kezdetben ezek a procik a 478-s tásaiknál nem voltak gyorsabbak. Csak az intelnek a lapeladásokból kellett a lé. Ezért volt a váltás és ezért eröltették a ddr2-t. Ami kezdetben szintén nem volt jobb mint egy normális ddr ram, az áráról meg ne is beszéljünk. Majd jöttek a 8xx-s kétmagosok a 939 x2-vel szemben. Ha nem hiszed itt a ph-n is utánna nézhetsz.
Mennyi idős is vagy (ha nem sértelek meg)? Mert ezt az intel féle marketing dumát te is szépen benyaltad. Én is. Csak én tudom, hogy hibáztam!Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Az még hagyján, de a mem időzitések is érdekesek lettek volna. Mert mondjuk valami finom 2.5-3-3-6 T1-nél láttál volna csodát szvsz.
A többit meg már leírták (norti témában)LK: cerka vs sempi-nél én is láttam csodát. Ég és föld volt a kettő.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest