Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
ok, ne erdekeljen, a barton alaz mindent, vegyunk most is bartont, hisz ma mar 1k-ért is kapni, verhetetlen platform volt!!! ha nem irok a temaba, kb ez jott volna ki a topicbol.. mindegy, ugy latom itt az, hogy valotlatsagot allit valaki, masokat nem izgat, inkabb a stilus a problema (ami mellesleg addig, amig a kedves amd fanatikus kollega nem kezdte el a fikazast, ironizalast, teljesen kielegito volt)
nem baj, ha nektek ez kell, am legyen..
-
^Boss
őstag
ugy latom extrem nehezsegu megerteni, hogy az alap vita a TELJESITMENYROL szolt, amihez ha jol tudom, a penznek semmi koze nincsen. de nem baj, huszonotodszorre is leirom, sanyix szerint a barton LEALAZZA TELJESITMENYBEN az azonos szamozasu P4 -eket. ez igaz? NEM! akkor kinek volt igaza? nekem volt igazam (nem mintha ezert irtam volna ~ 20 hszt, de ferditest nem viselek el)
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
tovabbra sem latok léggel 3ghz-et ahogy az a korabbiakban szerepelt, erdekes... sot, ugylatszik nagy szenvedes volt meg egy valid is, ln2-vel 3 folott, hisz alig van par eredmeny, nem hogy STABIL legyen
ugy birom mikor beavatkozik valaki 2 ember vitajaba ugy, hogy nem ismeri az elozmenyeket
arrol volt szo, hogy melyik volt JOBB, nem arrol, melyik erte meg esetleg jobban. volt olyan ido, amikor az NW jo aron volt mar (prescott bejott), ezt le is irtam, nem vettetek az adast egyaltalan.
utoljara leirom, hatha mindenki megerti: sanyix-el egy masik topicban kezdtunk el vitazni: szerinte a bartonok LEALAZZAK a p4-eket teljesitmenyben. ezt nem latni sehol, a p4 nyer azonos kategoriakban. az arrol egy rohadt szo nem esett anno, megint megkerdezem, mi koze az arnak a TELJESITMENYhez, amirol a vita folyik?[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Ezek a magas órajelű bartonok már 2003év közepi, illetve a prescott p4ek 2004év eleji procik, nincs köztük egy év különbség.
Írtam is a tesztemben, hogy a northwoodok elen még szépen helyt álltak...
Azért így csináltam a tesztet, mert a socket478ba ez a prescott volt a legersősebb (Na jó a gallatin magos Extreme edition) a SocketA-ba pedig ez a barton...
igazad van, tényleg az alaplapnak kell kezelnie rendesen a dual chanelt, az nforce2 még nem volt benne valami szuper...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest