Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Röviden említettem a cikkben, a kiadók hozzáállása miatt nincsenek ennél újabb játékaim.
Dirt, Dirt 2, Grid, Dirt 3 megvannak utána a játéktartalom átkerült DLC-kbe. Ezt nem fogom kifizetni.
Battlefield szériából is megvan 1942, Vietnam, BF2, BF2142, Bad company 2, BF3.
Utóbbinál lecsapta nálam a biztosítékot, hogy a mesterlövész fegyverhez nem volt alapból távcső unlock vagy mikró-tranzakció. Így következőket már nem vettem meg.Még sorolhatnám, de ez az oka amiért újabb címek nincsenek.
üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
djculture #42 üzenetére
Hi
Mikor még új volt 3.8GHz-n tudtam használni, ahogy korosodott kímélni kezdtem, manapság már csak alapjárat.
SZERK: Korábbi tesztemben még 3.8GHz-n használtam.
üdv
-
-szabi-
addikt
Sziasztok,
(#1) electrodoki
Mivel néhány évente cserélek csak kártyát (gondolom van ezzel más is így), ez az összehasonlítás ilyen középkategóriás kártya-generációkon átívelő cpu-gpu összehasonlítós egyveleg lett.(#5) Csupingo
Volt vele, pont jól jött ki, eltöltöttem pár napot otthon innen jött az ötlet megnézem a veterán gépet is.
Nincs szégyenkeznivalója, régi seprű, de jól seper.(#6) pet007
Nem a gyári hűtővel használom.
Eléggé anti-tuning darab, 4.2GHz a max amit léghűtéssel ki tudtam belőle préselniüdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen SSD-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED monitor topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest