- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
próbáld megvenni/beszerezni appot (böngészőből), hogy a régiót átállítod magyarra vagy amerikaira. van pár app, amit német appstore-ból nem tudtam beszerezni, de régiót váltva sikerült.
régió váltás (pár éves hsz, lehet változtattak azóta a menürendszerben) -
Sanyi.mTs
addikt
sajnos ebbe nem tudok segíteni, mert nem használok prime videot, csak disney, hbo max és netflix appokat.
-
Sanyi.mTs
addikt
Disney+ app play áruházból nem telepíthető, viszont gond nélkül felrakható Amazon app store-ból.
-
Sanyi.mTs
addikt
megnéztem egy 3GB-s tabon. elsőre kidobott a játék, de másodszorra már ment rendesen és letöltötte a szükséges plusz adatokat is.
Játszottam 3 vagy 4 tutorialt, de az animációk (kártya mozgás) nem voltak annyira "folyékonyak". nem tudom, hogy ezen segíten-e egy 4GB-s változat. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Ránéztem. Sajnos engem most ez a módosítás nem érint, mert a legfrissebb OS van a tabletemen. De majd többször visszanézek az oldalra, hátha sikerült ezt is megoldaniuk.
If your tablet is running FireOS 7.3.2.2 or above please note that some functions of the Toolbox may not work due to new restrictions in the new firmware. The following tools either do not work or have limited functionality:
• Custom Launcher - Launchers can no longer be set as default, and the homekey re-route method must be reapplied after rebooting or shutting down the device.
• OTA Updates - OTAs can no longer be disabled.
• Lockscreen Ads Remover - Ads can no longer be removed from the lockscreen.
• Manage Amazon Apps - Some system apps can no longer be disabled.
We're looking into workarounds to the issues detailed above. Please keep an eye on the forum for further development. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kutyamutya #21 üzenetére
Milyen régióban van az accountod? [link]
Én végül play áruházból telepítettem az HBO max-ot
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gy.szvitek #4 üzenetére
Köszi, utána nézek ennek is.
Igazából a kiindulási alapom az Android tablet topic volt. Ott csak a GMS telepítést említették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest