- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem bántásnak írtam, nekem is voltak Giga lapjaim, vegyes véleménnyel vagyok róluk, de ha úgy alakul, simán bevállalnék egyet máskor is. De sajnos egyre több rosszat lehet olvasni Giga lapokról is. Tapasztaltam is már Giga lappal megmagyarázhatatlan problémákat, míg Asus lapokkal még soha nem fürödtem be, ami a stabilitást illeti (tuning terén más a helyzet, úgy szívtam már Asus-szal rendesen). Szóval nem tudnék olyat mondani, hogy csak ez, vagy csak az, igazából sajnos egyik se tökéletes.
-
tibz03
őstag
válasz
Zé_Mester #19 üzenetére
Én is egyet értek Solten-nel, mi a frásznak 3 VGA?
Az az 0,01 %, akinek 3 VGA-ja van, vesz majd más lapot. Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna egy ilyen hangyafaszni felhasználóréteget kiszolgálni, és benyomorgatni még egy PCI-E, ezzel elvéve a helyet más - hasznosabb - csatlakozóktól.
-
tibz03
őstag
A verseny után pár héttel megkeresett engem Gergő és feltett egy igen érdekes kérdést :
- "Mit szólnék hozzá, ha GIGABYTE termékeket tesztelhetnék ?"Tőled kérdezte meg, hogy mit szólna [ő] hozzá, ha egy Gigabyte terméket tesztelhetne [ő]?
Bocs, de ez így elég vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest