Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maser
tag
Azért azok a lassítások elég durvák voltak.
Szegény drón!Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
idegen lény
őstag
Én nagyon örülnék, ha a sasok olyan gyakoriak lennének, hogy tőlük kellene félteni a drónokat. Sajnos már alig van belőlük néhány példány, tehát fölösleges ettől félned. Egy villámcsapásnak nagyobb esélye van.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Teréz Atya
senior tag
Szerintem ettol nem kell tartani:
1. Mar a legalapabb kinai csodakban 6 axis gyro van. Pl. a H8 mini-t feldobod a levegobe, gazt adsz es magatol vizszintbe all. Meg akkor is, ha fejjel lefele inditod. 20 km/h-s szel se gond. Egy DJI Phantom mar 60-al tud erpulni, csak kibirja.
2. Nem kell sasokat csesztetni. Nekem meg egy cuccomat se tamadta meg se sas, se vercse, sot meg solyom sem.
3. Egy DSLR fole mar legalabb egy 6-8 propelleres cuccot raknek. Most karacsonra fognak jonni olyanok, amikbe ejtoernyot is tesznek.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
bteebi
veterán
Az mondjuk engem eléggé eltántorítana a drónvásárlástól, hogy egy nagyobb széllökés, vagy akár egy sasmadár is tönkrevághatna egy néhány tízezres technikát... Pláne, ha mondjuk a kiváló minőség érdekében rászereltél egy DSLR-t .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
TK36
aktív tag
Szép kis pénzmennyiségek repkedtek a videóban, majd földet értek.
Jól összeállított videók voltak. Némelyik elég félelmetes. -
-
bteebi
veterán
válasz Teréz Atya #37 üzenetére
"Olyat en meg eddig nem lattam, hogy egy dron gazdi nelkul hetekig a kornyeken rendetlenkedjen."
Majd a Terminator: Real life című epizódjában .
-
t72killer
titán
"Olyat en meg eddig nem lattam, hogy egy dron gazdi nelkul hetekig a kornyeken rendetlenkedjen." <- Majd lesz ilyen is, ha tesznek beléjük rendes AI-t meg párezerX tartósabb akksit Majd drónriasztót kell felszerelni a villanypóznákra, hogy az áramtolvaj drónokat elriasszák.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
idegen lény
őstag
Nálunk...
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz idegen lény #36 üzenetére
No, egy oraval elobb direkt kiprobaltam. 2X elrepultem harom dolmanyosvarju felett a parkban, le se bagoztak az Ominusom.
Mar bocs, de a kutyak, macskak sokkal nagyobb ellensegeik.
Nalunk falun a folyotol nem messze van a fout + 1 hid. A hattyuknak, receknek aztan berreghet az ember, le se bagozzak. Viszont egy elszabadult vizsla tavaly hatalmas karokat okozott. Anyam tyukjait is megdezsmalta. Megsem hisztizik itt senki, hogy le kene loni a kutyakat, etc. A gazdi, az meg a franc tudja hol van, azt pletykaljak, hogy valalki csak kidobta egy kocsibol a falu hataran. Allitolag nagyon fenyes, apolt kutya volt meg az elejen. Olyat en meg eddig nem lattam, hogy egy dron gazdi nelkul hetekig a kornyeken rendetlenkedjen.BTW termeszetvedelmi teruleten nalunk engedely nelkul repulni eleve tilos.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
idegen lény
őstag
-
bteebi
veterán
válasz #79335424 #13 üzenetére
Egy kismacska eleinte még kb. semmitől se fél, mert tapasztalatlan. Viszont nagyon kíváncsi, és amit csak lehet, kipróbál . A jobbak/szerencsésebbek megérik a felnőttkort. Amúgy az egy teljesen jogos felvetés többektől, hogy sok állat akkor (is) támad, ha fél.
-
idegen lény
őstag
Tessék! Ezért nem szállnak le szívesen nálunk az UFO-k. Senki sem szereti, ha kémkednek utána. Ez az ócska zene egyáltalán nem illett a videóhoz. Le kellett némítanom.
-
Dhampir
félisten
válasz Teréz Atya #29 üzenetére
A székely, aki legyőzte Amerikát
Kis radarmódosítás után egy F-117-es bánta, de eltaláltak egy B–2-es Spirit lopakodót is.
-
Teréz Atya
senior tag
-
törölt tag
válasz Teréz Atya #29 üzenetére
Egy medve azt is lekapta. Egy orosz medve.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz t72killer #28 üzenetére
Ha igazan nagy ceg es igazi innovacio, akkor mar kozel hatvan eve tudhatjak, hogy azt bizony alcazni kell.
Nem a zenekar volt elobb, hanem ez:
Lockheed U-2[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
t72killer
titán
válasz Teréz Atya #27 üzenetére
Persze, esete válogatja. Gondolom egy nagycég sem venné szívesen az ipari kémkedést.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz t72killer #26 üzenetére
Hat jo kerdes, hogy mennyire lehet a szomszedot lemeszelni, mivel a csaj (batyus baratnoje) a sracok telken napozott.
-
t72killer
titán
Kérdés, mekkora pert lehet a kíváncsiskodó szomszéd nyakába akasztani a privátszféra megsértéséért/lesekedésért? Ezt ugye bizonyítani pl a lelőtt drónnal és a hatóságilag felnyitott kamerával lehet (ha a kamera egyáltalán rögzít és nem csak továbbít).
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Man Fined $850 For Shooting Down Drone With His Shotgun
Kentucky Man Arrested For Shooting Down Neighbor's Drone[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
Egy-kettő hogy lemarta még a kacsák is leszedték mellel
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Dominó85
addikt
Majd ha a drónok halkak lesznek és garantálják az állatok biztonságát (propellerek vs madarak), akkor elfogadom őket. De amint a kertem felett meglátok egy drónt, nem fog érdekelni. Valamivel leszedem az égből és szarrá, péppé zúzom. A drón nyílt terepre bohóckodásra és professzionális felhasználásra OK, de hogy magánterületen, állatok/emberek közelében használják, NEM.
Annyival egészíteném ki, hogy HAJRÁ ÁLLATOK, HAJRÁ TERMÉSZET. Remélem a természet megtanulja azt, hogy csak arra az emberre sújt le, aki szándékosan vagy tudatában annak hogy kárt okoz ténykedik. Az olyan emberfajzat meg is érdemelné.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
addikt
Uhh, némelyik elég kemény támadás volt. Főleg a ragadozó madarak tetszettek..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Kékes525
félisten
Én féltem a drónt és az állatot is.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
geotigris9
tag
Dronok harca
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
törölt tag
Sztem a drón egy kicsit más tészta. Azokban általában több, kis légcsavart használnak. Nem a légcsavarok méretét, hanem inkább a darabszámát növelik. Láttam profi (milliós árkategóriájú) drónt. Abban nyolc karon, 16 légcsavar dolgozott, de nem hiszem, hogy egy olyan állatnak, ami arra rámegy, komoly sérülést tudna okozni. A helikoptereknél viszont a rotort nem veszi körül védőburkolat és a méret növekedésével nem változik a rotorok száma, csak a mérete. Azonos fordulatszámnál, minél hosszabb egy rotorlapát, annál nagyobb a kerületi sebessége. Egy drón rotorátmérője kb. 120mm és műanyag. Egy közepes kategóriájú, Align T-Rex 450 -es helié 970mm -es karbon-kevlár. Az bizony nagyon csúf dolgokat tud művelni. Szerencsére, azoknak a vezetését nem könnyű megtanulni. Teljesen más, mint a játékbolti heliké. Maga a felszállás is sok gyakorlást igényel. Aki odáig eljut, az már tisztában szokott lenni a szabályokkal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én azt gondoltam, hogy az állatok félnek az ilyen repülő izéktől. De, a pár hónapos kiscicánk gondolkodás nélkül ment rá a helimre. Akkora sallert nyomott neki, hogy egy hétig renováltam, mire újra röpképes lett. Pedig a Walkera Ufly S nem a legkisebb heli. Persze, azért büszke voltam a macsekunkra. De, vigyázni kell az ilyesmivel. Egy 450 -es, vagy pláne egy 600 -as heli nagyon csúnya sérülést tud okozni.
-
Márton
nagyúr
nekem a macskák jönnek be
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bteebi
veterán
Vicces . A galambos rész pláne meglepett.
-
Asszem veszek egy kamerás drónt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MK VII
veterán
Szegény állatok...
-
Televan74
nagyúr
Ez nagyon jó volt!Zene is passzolt hozzá!
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest