Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispe82
tag
-
törölt tag
válasz
Balikaa #4427 üzenetére
A Robothoz nincs külön GUI szerkesztő. Vagy csak nagyon egyszerű megjelenítést tudsz csinálni, vagy, külső alkalmazást kell használnod, amit a Robottal vezérelsz. Kezdjük az egyszerűvel!
Három parancs. Opció 1, opció 2 és "vezérlő". Először elkészíted a két opciós parancsot. Úgy nevezd el őket, hogy a neveik fognak majd megjelenni a választásnál! Ha megvannak, akkor jobb felül, a cimke ikonra bökve tudsz paranccsoportot létrehozni. Létrehozol egy csoportot és ha egy parancson állva ráböksz az ikonra, akkor megjelennek a csoportok. Pipálással tudod hozzáadni a parancsot a kívánt csoporthoz. Tedd egy csoportba a két opciós parancsodat! Ha a home -on létrehozol egy új Robot parancsikont, akkor nem csak parancsot, hanem paranccsoportot is tudsz rendelni hozzá. Ha ráböksz, akkor feldobja a csoportba tartozó parancsneveket és így tudsz köztük rábökéssel választani. A vezérlő parancs csak akkor kell, ha nem manuálisan akarod indítani a választóablakot. Ebben az esetben a vezérlőparancs művelete a parancsikon -> kívánt paranccsoport indítása. Természetesen nem kötelező külön vezérlőparancs. Bármelyik másik parancsodhoz is hozzáadhatod ezt a műveletet.Ha ettől összetettebbet, designosabbat, vagy nem csak home -ról indíthatót szeretnél, akkor írj és vázolom a módját (fizetős app lesz).
-
törölt tag
válasz
Balikaa #2760 üzenetére
Igen, van rá lehetőség. Legalábbis feltételként már adtam meg hálózatmódot. Csak arra nem emlékszem, hogy melyik alkalmazást használtam hozzá. Vagy a Secure Settings -t, vagy a Dual Sim Control pro -t (régi nevén MTK Control). Sajnos, most nem tudom megnézni neked, mert 20 perce végeztem a 77. rom újrarakással és jelenleg nemhogy Robotom, de még rootom sincs.
-
törölt tag
válasz
Balikaa #2288 üzenetére
Hoppá! Nem akartam még ezzel előhozakodni, de hamá.... Van egy parancsom, ami a MobileVoip fókuszba kerülésekor, a Sec.Settings, Samsung feature opcióján keresztül, a Samu beépített hívástiltójával tiltja az összes bejövő GSM hívást. Ez tegnap kétszer, teljesen indokolatlanul bekapcsolt. Elég kellemetlen, mert onnantól elérhetetlen vagyok úgy, hogy nem is tudok róla. Megnéztem, a történetben ott a parancs, tehát egyértelműen a Robot indította a tiltást. A MobileVoip nem használható hívásfogadásra, tehát csak szándékos, manuális indítása lehet. Ilyen viszont nem volt.
-
Armahun
addikt
Újra kell kalibrálni a szenzort.
Gondolom valamilyen főzött rom lehet a telefonodon.
Keress rá a típus és a rom alapján.
A blade3-am ugyan ezt csinálja cm rom alatt. Egy egyszerű 300 kilobyte-os zip-et kell telepíteni és működik szépen.Tamás: Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a vágólap tartalmát felolvastatni a tts motorral?
-
törölt tag
Hallottam már erről a bugról. Régen egy Mototola csinálta, aztán meg egy Samsung. De a Robot nem tud beavatkozni abba, ha egy másik ( pláne gyári) alkalmazás használni akarja a szenzort. Azt lehet, hogy egy művelet induljon el, ha a szenzor "távolt" jelez. De azt nem, hogy jelezzen távolt. Márpedig ha közelt jelez, amikor a hívás alkalmazás fókuszban van, akkor a hívás alkalmazás ki fogja kapcsolni a kijelzőt. Tartok tőle, hogy nem lenne nyerő, ha ellentétes parancsot adnál a robotnak. Vagyis ha a hívás közben a képernyő kikapcsol, akkor kapcsolja be.
-
bartatamas
senior tag
-
törölt tag
Ilyen műveletet sztem nem fogsz látni és más automatizálókban sem. Erre nem fog senki opciót fejleszteni és API sincs rá. Ezt Neked kell, manuálisan megoldanod. Esetleg Hardware Disabler.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest