- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Doom 3 ban nem volt semmi gond az árnyékokkal.
Itt van. Nem is kevés. (de én tényleg nem vettem észre különbséget dx9 és 11 közt)
pl: ablakon jön be a fény, tárgyakról erős árnyék vetül. én meg beleállok és épphogy látszik az árnyékom. Kb csak a földön lévő lámpák vetnek önmagamról rendes árnyékot. Marha idegesítő. -
Góliát
őstag
Mutathattak volna többet is, valami mást. Azt mindenki tudja, hogy a tojásból előbújt nyörszeteg megtámadja a közelben lévő élőlényeket. Valószínűleg jön még videó és ott bebizonyítják, hogy megéri a pénzét. Várjuk!
-
mickemoto
őstag
Az a baj ezekkel a horror fps-ekkel hogy szinte csak a grafikára gyúrnak, ha a sztorira csak tizedannyit adnának mint a külcsínre akkor tényleg bele tudná élni magát az ember és sokkal izgalmasabb lenne.
Jó példa erre a Thief 3, amiben annyira jó volt a sztori mintha egy izgalmas könyvet olvasna az ember. -
Gude
senior tag
Videók hangulatosak.A game is legyen az
-
Gabr
tag
Közel 3 éves ez a videó... gratula!
-
- = Zk = -
félisten
kissé rövidre sikeredett
de a lényeget látni és hallani -
Silenzio
addikt
Csak DX11-ben volt látványos. Amúgy nem rossz a vidi, de elég minimalista. Eszerint magyarok csinálták az animot? Kúl.
-
JoolsNOS
veterán
Nem valami jól informált ez az Alfa csapat
Nem tudják, hogy a toji elől futni kell
Vagy szétlőni.
-
Enton
addikt
Reméljük se DNF se ACM nem megy a másik rovására a gearbox-nál.
Jó lenne két ütős játékot kapni tőlünk mintsem, 2 gyengébbet. -
GabN73
addikt
hmm,várjuk...
Amúgy egy újabb remekmű (mármint a videó)
-
mephi666
nagyúr
engem ez "fel-tease-elt"
...remélem jobb lesz, mint az avp játék, mert az a grafikát leszámítva nem sokat ért nekem... (sokakkal ellentétben nekem tetszett a grafikája, de minden egyébben vérgyenge volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest