- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoll21
tag
oké köszi
ha valamiben elakadnék kereshetlek? -
Zoll21
tag
-
Zoll21
tag
Sziasztok!
Kezdő volnék ebben a témában, ezért kérnék az itt jelenlévő tudásban felettem állóktól információt és segítséget.
A következő a problémám:
Szeretném a telefonomat (telenor one touch-Ot.990) root-olni, mivel már megőrülök a sok haszontalan dologtól ami rajta van.
A telefont 2hete vettem telenoros-ként, és kártya nélkül frissítettem 2.3.4-re, majd irány függetleníteni.
Ez mind sikkerel is ment, majd t-mobile SIM be és működik.
Na szóval kérdéseim:
Ha root-olom akkor független marad?
Hogy tudom root-olni(már átolvastam ezerszer de még mindig homály van a fejemben)?
Hogy tudok rá tuningolható kernel-t tenni?
nagyjából ennyi
előre is köszönöm, és örülnék egy emberkének aki már csinált ilyet, hogy elmagyarázná elejétől a végéig. -
Zoll21
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy telenor one touch(OT-990) telefont, és szeretném függetleníteni, mivel nekem előfizus t-mobile kártyám van.
na most kérdések:
hogy tudnám megoldani a függetlenítést jobban mobil-doki vagy turbo-sim megoldással?
ha frissítettem a 2.2.2-romot wifi-n keresztül 2.2.2-update3-ra akkor tudnak ugyanúgy függetleníteni?-------->
-->ha igen akkor felrakhatom a 2.2.2-update4-et is függetlenítés előtt vagy inkább utánna?kérhetnék mielőbbi választ, mert sürget az idő
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest