- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
Hát Én is ezt mondtam magamban.
Érdekes, hogy már minden felíratom fehér volt, csak az órát nem sikerült ki-hypo-zni eddig.
Újra kösz a segítséget.#3858) jopont:
Ahogy Davee. írta, ott találod, de érdekes csak addig látszik, (legalább is nálam) amíg nem "yes" -eled le az utolsó parancssort, mert azután eltünik az említett zip fájl, mikor itt megáll a művelet akkor másoltam át egy másik mappába.ui.: Davee. megelőzött, de ahogy írta.
-
Kari915
tag
Nagyon köszönöm a segítséget
, végre sikerült megcsinálni.
Az utolsó beírásod alapján, észrevettem a program csinál 1 "ChangeTextColor-New.zip"-et, ebbe teszi a módosított "services. jar"-t. Az említett file-t valamiért nekem nem másolja fel a telóra a program, de ahogy leírtad, innen bemásolva a jar-t, már át is színezte az órát.
Még-egyszer nagyon köszönöm a segítséget.
-
-
jopont
senior tag
Az óra szín megváltoztatásánál csak simán legyen rádugva a telefon a gépre, igaz? Nem kell csatlakoztatni a kártyát, meg semmi egyéb? ColorChanger-t elindítom ott beírom a szín kódját, enter, majd y, és újraindítás, ha lefut? És nekem nem akar megváltozni a szín valamiért.
-
Kari915
tag
Szia!
Letöltöttem a progit amit feltettél, csatlakozik a telo, beírom " FFFFFF " (6 db F),lefut a program és még sem festi át az órát.
Szerinted mi lehet a gond?(#3824) korcsi : Milyen app-t használtál: Titánium Backup, Root Uninstal?
Szerintem az utóbbi a legjobb. (Szerintem)
-
Kari915
tag
Kösz az infót
, megtaláltam.
Valahogy átsiklottam felette.#3774) Gedeon31 :
Ennyiért nagyon megéri!
Az enyém pont ma két hónapos, de eddig semmi problémám nem volt vele, Én nem tapasztaltam a korábban felsorolt problémákat.
Nagyon szeretem.Bocs, annyi volt tegnap, hogy töltés közben, magától felhívta a barátnőmet
, egyébként hívni akartam. Már a gondolatomat is kitalálja.
-
mjocika
aktív tag
-
Davee.
tag
Sikerült!
Itt egy leírás a használatáról: http://logout.hu/cikk/out_kitchen_hasznalata/bevezetes_elokeszuletek.html
Ha kész és megvan az elkészített témánk (UOT-... .zip):
1. Felmásolod az UOT-... .zip fájlt az SD kártya gyökerébe
2. Reboot recovery módba
3. mounts and storage -> "mount /system", "mount /data", "mount /custpack"
4. "install zip from sdcard"
5. "choose zip from sdcard"
6. Kiválasztod a felmásolt UOT-... .zip fájlt az SD kártyáról
7. Megerősíted "YES - install UOT ... .zip"
8. Megvárod amíg végez
9. "reboot system now" -
0xmilan
addikt
Nekem is fr-t csinált de akkor bekapcsolt állapotból sem működött. Mikor halott volt a telefonom, akkor működött kikapcsolt állapotból..
ui: mindenkinek: felelősséget nem vállalok esetleges hibákért, fr-ért
és NEM szükséges ezt az egészet megcsinálni, csak ha biztonságban akarod tudni a telefont, így lehet stock rom-ot felrakni halott telóra(ami nem indul), feltéve ha előtte raktunk fel recoveryt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest