Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Melyik a legfrissebb droid erre a készülékre HIVATALOSAN? Egyelőre még az, ami rajta van (2.2 FroYo). Szó volt róla, hogy lesz rá hivatalosan GingerBread (2.3) is, szerintem nem lesz akkora hatalmas különbség. Ami a legjobb lenne: egy CyanogenMod vagy egy MIUI. Bár el kell ismernem, ha az Alcatel és a Telenor nem is, de a júzer a root-nak köszönhetően ki tudja hozni a telefonból, ami még reális keretek között lehetséges (egy overclock FW-re kíváncsi leszek, bár elégnek érzem ezt a 600MHz-et ekkora felbontásra).
Storms@1995: Még én is csak tesztelgetem, hogy melyik a legjobb gazdaságos beállítás, ha megtalálja valaki, akkor írassuk bele az 1. hsz-be! Videó kérdésben ugyanez marad. Ha jól sejtem, akkor a legjobb minőség a 100%-os lesz (szerintem ez a "Kiváló", csak kevésbé hozzáértőknek írták ki), természetesen nagyon nagy fájlméret a következménye. Reálisabb beállítás az eggyel jobban tömörített.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest