Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Külföldön is megtalálták a cikkem: [link]
(mondjuk elég érdekes címet adtak a bejegyzésnek) -
kenand
veterán
Nagy cégektől levetett, minőségi üzleti notebookokkal kellenei enkább ellátni a sulikat, nem csak olcsóbbak, de sokkal jobbak is mint ez pl egy HP 2510p
-
atollox
csendes tag
A tanulók hazavihetik a masinákat és otthon is dolgozhatnak vele. Ezért nem asztali PC.
Muki94:
Sok igazság van abban amit írtál, sajnos az EU-s pályázatokban rengeteg anomália található, óriási a különbség az elképzelés és a megvalósítás között.
"Magyarországra szabott" pályázatok kellenének, a hazai körülményeket figyelembe véve.
-
kicsimo18
csendes tag
Üdv. az ennél 1el régebbi classmate pc-t próbálta már telepíteni vki xp-vel??? mert nekem baszottul nem jön össze semmiféle xp telepítés :S most egy mandriva linux fut rajta a mocskos nagy 2GB SSD-n xD de így a wifi sokkal gyengébb,xp alatt jóval messzebről is tudtam netezni vele!a hiba a telepítéskor az hogy nem formázható a merevlemez azt írja győződjek meg hogy helyesen van-e csatlakoztatva+ilyen szarok,helyesen van persze linux alatt tudok is formázni megcsináltam ntf-s fájlrendszerre leformáztam...xp telepítő nem látja a ntfs formázáott ssd-t! :/ új próba fat32 re formáztam linuxal (eredetielg is erre volt formázva)
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv. 
-
Narancs
őstag
Valaki megtehetné a feljelentést Albacomp ügyben végre...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Autós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv.