Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
most meg az amd-nek köszönhetően maradnak.

csak arra utaltam, hogy mennyien drukkoltak az amd-nek, hogy na majd lesz árverseny meg kánaán. az amd is csak egy pénzéhes cég. most nyomják ami csövön kifér, hogy leverjék az intelt, de árakban már ott tartanak, aztán ha az intel nem tér magához, akkor majd ők is csepegtetve hozzák majd a fejlesztéseket, továbbra is magas áron. amivel semmi gond nincs, ők is csak azért készítenek termékeket, hogy megéljenek belőle, tehát én ezért nem ekézem őket, csak látni kell, hogy semmivel nem jobbak mint az intel, és nekünk sem lesz semmivel jobb. most is amd procim van, meg ha így halad a dolog a következő is az lesz, de ettől még tisztában vagyok vele, hogy pont olyan pénzéhes banda ez is. páran meg a megváltót látják a cégben.
persze ebben az itteni cikkek a felelősek, lásd mostani cím, lol. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest