Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
de pl tpu mièrt 2080 ti al tesztelt???
-
Megnézegettem a teszteket amiket fentebb linkeltek, de csak egy helyen találtam meg a konfigot amivel tesztelték és ott 3600Mhz Cl16 memoria kitet használtak, ami elvileg kevés az új ryzen -nek. 4000Mhz -cel kíváncsi lennék mit bír és a tesztek még csak irányadóak, mert a 5xxx ryzen cpu + 6800xt gpu tovább fognak gyorsulni! Most a cpu lesz jobb az új Radeonnal, vagy a 6800 xt vga lesz gyorsabb az új ryzen 5xxx -el?!
-
VIC20
őstag
Kár, hogy nyolcmagosból már nincs 65 W-os TDP-vel rendelkező, mint az előző generációkban.
-
Kansas
addikt
Nézőpont kérdése... ahányszor láttam már 1-2% előnyre az NV vagy Intel oldalon azt mondani, hogy "elveri", meg "lealázza" meg "odabasz neki", szerintem bőven belefér a kettéhugyozza...
Ez a "láttam egy tesztet" meg kamu duma vagy linkeld, hogy más is lássa, vagy azt kell hinnem, behaluztad...
Pont most olvastam egy jó kis könyvben: "Az anekdota többes száma nem az adat" -
"A chipletek összeköttetésével kapcsolatban megjegyzendő, hogy változik az Infinity Fabric órajele. Bár a memóriavezérlő nem módosult, elvégre nem készült új IO lapka, viszont az optimális effektív memória-órajel 4 GHz-re nőtt, vagyis a memória ezen a frekvencián van szinkronban az Infinity Fabric sebességével, így ez adja a legjobb késleltetési értékeket – alatta és fölötte ezek romlani fognak."
Most ez akkor azt jelenti, hogy a 3200Mhz, 3600Mhz órajelű memoriák nem lesznek elegek az új Ryzeneknek? Játékok alatt is számít ez? Most cserélhetem a 3600Mhz -es ram kitet amit vettem? -
Szegény Intel egy újabb csapás a földön lévőre.
-
Csandi
őstag
Itt azért nem valami egetrengető a különbség.
-
Ixion77
addikt
Azt hittem teszt is lesz, de nem. No mindegy, Anandtech már úgyis kivesézte alaposan.
-
ttwepinefrin
tag
Odacsapott az áraknak, elsöprő sikert nem láttam a belinkelt tesztek alapján.
-
antikomcsi
veterán
Jelenleg már 100-ból 22 vásárló választ AMD processzort. Ezzel a szériával még feljebb lehetne tornászni, kár, hogy már ezek is nagyon drágák lesznek sok ember pénztárcájához mérten.
-
South Velen
addikt
-
koko52
nagyúr
Első teszt: [link]
-
b0rZ
aktív tag
Hahó, 3 hetes hír.
-
Locutus
veterán
Nekem ebből nem az jön le, hogy annyira sikerült nekik.
Nem úgy volt, hogy izomból leverik a 10900K-t gamingben is? -
ReFleXx
addikt
kár hogy ilyen drága lett, már nem olyan BB mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest