Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
san2000
tag
Akit érdeke ez a téma választás előtt nézze meg ezt a videot.
-
tothbe
addikt
rudi: egy dolgot ki tudnál próbálni még nekem?
Ha már meglévő wifihez akarom csatlakoztatni (nem kell a repeater wifi-n, de akár mehet is), akkor a lan porton is kiadja a wifi-n elért hálózatot?
Szükségem lenne ugyanis egy olyan eszközre, ami ezt tudja, mert egy eszközt, aminek nincs wifi, csak UTP portja, szeretnék wifi-n csatlakoztatni. Ráadásul áramszünet esetén is mennie kellene, amire ennek az akkus megoldása tökéletesnek látszik.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
_Smooth
senior tag
A verbatim tényleg nem tűnik rossznak, de ahogy elnézem, ez a TP link nem alternatíva.
Az USB aljzat csak 3G modem számára él. Erről hogy tudsz adatot megosztani?Amúgy találtam egy még ezeknél is olcsóbb megoldást, most, hogy a gyártó honlapját nézegettem.
[link]
Ez 7-8eFt. SD olvasó nincs rajta, de kártyaolvasót kezel. Már csak egy USB-s 220as vagy szivargyújtós töltő, vagy egy külső akku kell hozzá. (előbbi 2-3e, utóbbi 4-6e - mérettől függően - és máris 10-14k-ból megvan ez)
Ezeket elnézve ez a Pro verzió 15e-ért barátibb lenne.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Kbali
nagyúr
válasz Acélfarkas #8 üzenetére
Már ha nem kell repeaterként használni, meg másik eszközt tölteni róla.
-
CHIPman
nagyúr
Ami a töltést illeti, a 2600 mAh átlagos telefonoknál két teljes töltéshez elegendő. Ehhez egyamperes áramerőssége biztosít a kis töltő, tehát nem lepődtünk meg rajta, hogy egy klasszikus mobiltöltőnél úgy 50-60%-kal több idő kellett neki az akku feltöltéséhez.
Melyik az az átlagos telefon, amelynek ~1300mAh-s akksijához 1A-nál erősebb "klasszikus mobiltőltő" jár?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
rudi
nagyúr
válasz macilaci78 #21 üzenetére
Nem, mert annak támogatására semmi sem utalt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
macilaci78
nagyúr
Volt próbálva USB-s 3G modemmel?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Jozsó
tag
Az a két dolog együtt biztosan nem jön össze, hogy: "Ehhez egyamperes áramerőssége biztosít a kis töltő, tehát nem lepődtünk meg rajta, hogy egy klasszikus mobiltöltőnél úgy 50-60%-kal több idő kellett neki az akku feltöltéséhez."
1A simán elég minden telefon töltéséhez. Nekem itthon az átlagos töltők inkább 0,85A körül nyomnak. Vagyis, ha tényleg 50-60%-kal több idő kell, akkor ott inkább fél amper alattról beszélünk.
Persze ez nyilván tipikus dolog. Vettem én már olyan töltőt, amire 3A volt írva, mégis lassabban töltött mint egy normál 0,85A-es.
-
rudi
nagyúr
Rém bonyolult egy ilyen eszköz fogyasztásmérése. Egyrészt, milyen felhasználással méred, másrészt hogyan állapítod meg a töltési szintjét? Annyit tudok biztosan mondani, hogy 8-10 órányi nyomogatás alatt, amiben benne volt az eszköz megismerése (menü átrágása, lehetőségek kipróbálása, screenshotok), FW frissítés, jó egy órányi komoly terhelés a sebességmérés (WPA2 kódolással különböző távolságokból) kapcsán, pár órányi üresjárat, és a maradék időben Wi-Fi bridge módban használva (napi internetezésemhez) a négy LED-del jelzett maximális töltésből (előtte éjszakára töltőn hagytam) két LED maradt. De hogy ez a két LED 62%-ot vagy 38%-ot jelent-e azt nem tudom. Teljesre visszatöltés után egy Defy+ akkumulátorát megtöltve szintén 2 LED-re csökkent a töltés kijelzés. Ha pendrive helyett kevesebbet fogyasztó microSD kártyát használok, vagy távolabbra teszem a routert, vagy Wi-Fi helyett Etherneten osztom ki rá az internetelérést (vagy éppen nem is hajtom repeaterként), vagy többet töltök le, vagy nem használok Wi-Fi kódolást (sokkal kisebb processzor terhelés), minden bizonnyal teljesen más eredményt kapok. Szóval egyetlen dolog tűnik csak biztosnak, hogy az akkus üzemidő órákban és nem napokban mérhető.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Notalab
tag
Kicsit drága
Másik tipp:
Annyira nem értek hozzá de egy akkumulátoros Tp-Link mini Router 9.500 Ft-ba kerül, mondjuk sd kártyát nem kezel de a legfontosabbat tudja ez is (Ethernet port+ USB egy 3g routernek).
[link]...
-
oraihunter
aktív tag
Nekem tetszik. És az ár sem annyira túlzó.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Pdaw
csendes tag
Rudi, az ég áldjon meg, egy akksis eszköznél nem kéne lemérni azt a nyomorult használati időt az utalgatás ("nem túl nagy", "hosszabb ideig") helyett?
-
gebro
aktív tag
Utazáshoz tényleg jól jönne egy ilyen, de ennyit nem szánnék rá csak ezért.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
VAN ára az tény.
-
yogee
tag
Drága. 8-10 db kínai klónt lehet venni *bayről az árából...
-
Kapanyél
őstag
Inkább egy mobil 3G/4G wifi router microSD foglalattal. Picit több, de sokkal hasznosabb is.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
blaca83
őstag
válasz Acélfarkas #8 üzenetére
Pont most olvasgatok kicsit utána és árban is igen meggyőző, legalább 5-6.000-el olcsóbban beszerezhető mint a Hama terméke.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
san2000
tag
[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Tényleg jópofa és még csak annyira nincs is elszállva. Egy normálisabb repeater is belekerül vagy 10k-ba.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Honkydoo
őstag
Én is úgy vagyok vele, hogy jó ez.
OpenWrt-t lehet rá pakolni?"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
cellpeti
nagyúr
drága
Tigris, tigris, csóvafény...
-
blaca83
őstag
Okos kis szerkezet, egy utazásnál kiváló társunk lehet. Az árából még faraghatnának egy keveset, de összességében Nekem nagyon tetszik.
Köszi a tesztet.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest