Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gamepad
- ASUS notebook topic
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Tettem egy próbát anno a játékvízzel, mert tetszett a koncepció. De tudatlanul 120 mm radisat vettem amin max terhelés mellett 1700-2000 rpm-en pörgött a venti egy húzott 2500K-n. Akkor meg miért is vettem folyadék hűtést? Fél év után a pumpa elkezdett hangosan ciceregni. Garanciában csere helyett inkább ráfizettem és lett egy Noctua. Ahogy mondod, a hűtés 10 évre megoldva, még lefogatót is küldenek ha kijön egy újabb.
Nem gondolom, hogy az esetem általános, de azért légnél csak kevesebb dolog tud tönkre menni. Ha meg veszek, akkor már rendes tornyot, nehogy alul legyen méretezve a hűtés. Úgyis csak egyszer kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest