Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
King Unique #44 üzenetére
Mondjuk a GUI-t illetően nem értek egyet, mert nekem a W7 féle már nem tetszik. Sokkal jobb a flat vonal és nekem a Win8.1 is, de Win10 meg pláne bejön dizájnt illetően. Persze ez csak személyes vélemény.
Szerintem kb. akkora valtas volt a 7 es 8 GUIja kozott, mint 95 utan visszaulni 3.1 ele.
Volt par jopofa otlet a 10 tovabbfejlesztett GUIjaban a 8.1-hez kepest, de tovabbra sem ertem, miert jo egy tapicskolos telefonokra butitott GUIt kergetni egerrel. (eger>>tapikepernyo)
Na meg hulyet kaptam attol, hogy az ablakok fele olyan szinu, mint ami a desktop temaknal be van allitva, masik negyede fixen fekete, negyedik negyede meg fixen feher.
Miert nem lehet mindenhol ugyanazt a nyamvadt szinsemat hasznalni, ahogy kb. 95 ota minden GUI mukodott?Start menut legalabb visszahoztak valamilyen formaban, ez nagy pirospont a 8.x utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával