Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #103 üzenetére
Jaigen a csodaszép nevelő hatása a környezetnek, el is felejtettem. Amikor pl. elkezd böngészni az ember, olvas pár mp3 trimmer programról, aztán az arcába tolnak pár win-alapú gayware-t, miközben fogalma sincsen róla h adott témában bőven találhat megoldást a gyári repository-ban is. És akkor még a szomszédpistik, meg iskolatársak, kollégák szóba sem kerültek, akik osztják a nem létező ismereteket a win-ről, pedig pont erről "ugatnak", amikor monopol helyzetről van szó.
Ebben a formában télleg komolytalan az egész.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#102 sh4d0w: Még az is pofátlanság, hogy egy notebook esetében 50$
Az OEM alapban mennyiségi kedvezményt kap az MS-től (mivel nem egy szaros Windowst, hanem százezreket rendelnek), ezen felül neki az árult hardveren van a nagy árrés, a Windows-ból nem keres pénzt.
A Microsoft csak a szoftverből keres pénzt. Miért adná annyiért neked, mint a hardvergyártó? Ez kb. olyan, mint ha azt kérnéd, hogy a mobiltelefon gyártója adja ugyanannyiért a telefont, mint amennyiért egy mobilszolgánál két év hűséges előfizetéssel kapod meg. -
válasz
2 óra alatt megszoktam, de azóta meg is kedveltem, mert gyorsabban lehet vele dolgozni - legalábbis 3dsMAX-ban. Sejtelmem sincs, hogy az Ofiszban mennyire hatékony - mert Lotus Symphony-t használok - de ha az Autodesk is átvette, akkor az azt jelenti, hogy a felméréseik alapján bejön a többségnek.
De felőlem maradhatunk abban is, hogy ízlés dolga. Én sem szeretem a Half Life 2-t, és a Counter strike-ot sem, pedig mindenki imádja, akit eddig kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...