- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #103 üzenetére
Jaigen a csodaszép nevelő hatása a környezetnek, el is felejtettem. Amikor pl. elkezd böngészni az ember, olvas pár mp3 trimmer programról, aztán az arcába tolnak pár win-alapú gayware-t, miközben fogalma sincsen róla h adott témában bőven találhat megoldást a gyári repository-ban is. És akkor még a szomszédpistik, meg iskolatársak, kollégák szóba sem kerültek, akik osztják a nem létező ismereteket a win-ről, pedig pont erről "ugatnak", amikor monopol helyzetről van szó.
Ebben a formában télleg komolytalan az egész.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#102 sh4d0w: Még az is pofátlanság, hogy egy notebook esetében 50$
Az OEM alapban mennyiségi kedvezményt kap az MS-től (mivel nem egy szaros Windowst, hanem százezreket rendelnek), ezen felül neki az árult hardveren van a nagy árrés, a Windows-ból nem keres pénzt.
A Microsoft csak a szoftverből keres pénzt. Miért adná annyiért neked, mint a hardvergyártó? Ez kb. olyan, mint ha azt kérnéd, hogy a mobiltelefon gyártója adja ugyanannyiért a telefont, mint amennyiért egy mobilszolgánál két év hűséges előfizetéssel kapod meg. -
válasz
2 óra alatt megszoktam, de azóta meg is kedveltem, mert gyorsabban lehet vele dolgozni - legalábbis 3dsMAX-ban. Sejtelmem sincs, hogy az Ofiszban mennyire hatékony - mert Lotus Symphony-t használok - de ha az Autodesk is átvette, akkor az azt jelenti, hogy a felméréseik alapján bejön a többségnek.
De felőlem maradhatunk abban is, hogy ízlés dolga. Én sem szeretem a Half Life 2-t, és a Counter strike-ot sem, pedig mindenki imádja, akit eddig kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest