- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Állat a cikk végén az "Acer hazai képviselete" alá beillesztett LG-s link.
Amúgymeg: negyedmilla egy monitorért? Ahha, valóban hiánypótló!
-
Eagl3
veterán
válasz
Hurkaleves #46 üzenetére
Magasabb képrfissítés, ezáltal folyamatosabb lesz a kép.
-
Hurkaleves
őstag
én laikus vagyok e téren, valaki összefoglalná nekem röviden, hogy mire jó ez a 144Hz gémer mizéria?
thx! -
Akinek játékra kell annak drága,másra meg nemigazán jó.Az 1db bemenet az szánalmas.Elmehetne az Nvidia a G-Sync-el a jó francba. Kinek van rá szüksége?
-
Akinek ennyi penze van, annak pont nincs szuksege g-sync-re. Egyebkent jo kis monitor.
-
Én örülök az ilyen termékeknek.
Igaz, hogy most még nem tudok ilyesmit venni, de ezekből az első fecskékből kiindulva úgy gondolom, hogy 4-5-6 év múlva már számomra is lesznek megfizethető darabok, nekem tetsző műszaki paraméterekkel. A felbontása is pont jó, mert talán ez alá is elég lesz olyan hardver, ami nem kerül 2 éves fizetésünkbe.
-
törölt tag
Megröfögtetném.
Prémium árért (gamer körökben) kicsit homogénebb panelt is válogathatnának bele. -
Sicilian
addikt
Pofás darab.
-
putti
aktív tag
Tetszik, nagyon jó, de nem ennyiért. Talán a feléért, talán!
-
Ricardo128
senior tag
Ennyi fillérért álom marad
-
big-J
őstag
Eddig is csak az ips volt alkalmas, aki nem használt jó minőségűt, meg se szólaljon. Minden kompetitív címben egy nagyságrenddel jobb lettem miután váltottam ips-re. Az oka az, hogy tisztább a kép, jobban látható mi történik, hamarabb tudod eldönteni mit látsz, hamarabb tudsz jó döntést hozni, és az a különbség jóval több 3ms-nél.
-
Egy hdmi-t engedhetne azért az nvidia, sajna sok laptopon csak ez van. Nem feltétlen arra kell gondolni, h az ember netbúkról akarja 144hz-en nyomatni a BF4-et, hanem pl néha rádugná a melós notit meg ilyenek. Ezekután nagyon szét fogok nézni és csak olyan mobil eszközt beszerezni, ami DP kompatibilis - nem könnyű feladat. Hdmi->DP átalakító tudtommal nincs
.
-
-
CoDWaW07
őstag
Tetszetős
Furcsa hogy az Acer lépte meg először.
Kár hogy az ára "kicsit" sok. -
Reggie0
félisten
Az Acer elsőként dobta piacra a minden gamer által várt, 144 hertzes, nem TN+film, hanem nagy betekintési szögű panellel rendelkező monitort,...
Olvasd mar el a cikket legyszives.
Szerintem meg pont arra utalt h te elsz barlagbank. Ezek utan felmerult bennem, hogy megis olvastad a cikket, csak egyszeruen nem erted a mondatokat.
-
Sinesol
veterán
Szerintem itt azon volt a hangsuly, hogy gamer nem tn-es monitor, mert hát abban nevezhető hianypotlonak.
Igaz hogy 144hz-ben talán az első, de egy Eizo Forishoz képest mégis miben lehet ez hianypótló?A barlangos dolgot meg inkabb hanyagold, mivel semmi ertelme nincs ezzel visszakérdezned. Olyan mintha nem értenéd mit jelent
No offense
-
Sinesol
veterán
Barlangban él a cikkíró?
Az Eizo már egy éve piacra dobta a 240Hz-es Va paneles Foris-t, itt meg úgy irnak erről a monitorról, mintha ez lenne az első nem tn paneles gamer monitor.
Jó ideje ips paneles verzió is van belőle, ha éppen ips kell.Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem "icipicit" nagyobb név az Eizo..szoval ha egy rakat penzt adnék gamer butaságokra, akkor inkabb Forist vennék.
-
geogabcsi
tag
Nagyon tetszetős, kár, hogy csak egy DP van benne, de ha bele gondoltok, akkor ez a jövő, a D-Sub végre felejtős!
-
Eagl3
veterán
G-sync nélkül 150-ért jó volna
-
csizo13
tag
60 ezret megér.
-
aram01
nagyúr
250?
-
zz top
tag
Na végre valami érdekes.
Már csak egy 34 colos 21:9 verzió kéne belőle, és esetleg,.. ki se merem mondani mert minnyá meglincselnek.., hhh..h..a...j..lított verzió ?
De ez is jó lenne, mondjuk 150 ropiért. -
kroy83
tag
Még egy kis idő, és nem kell kompromisszumot kötni. Ez még nem az a kategória, de látszik hogy próbálkoznak.
-
DarkByte
addikt
Ennek a monitornak a nem 144Hz-es verzióját használom (B276HUL). Nagyon szeretem, Acer monitorom még nem volt de nem bántam meg eddig.
-
jedis
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #8 üzenetére
Mert NV only
-
atok666
őstag
válasz
GeneraL_XTX #8 üzenetére
Atok
-
GeneraL_XTX
veterán
Ennyiért már igen komoly UHD TV-t vehetnék, miért venném pont ezt?
-
Daffchy
őstag
Ennyiért ne akarjanak vele pótolni semmilyen hiányt...
-
kromatika
veterán
+1.komoly monitor.
-
mufi
senior tag
No ez már nem kuty.pics.
Ez igen. Oszt most hogyisvanezacsaktnpanelkomolyjátéra dolog?
-
CyDoN
senior tag
tetszetős, de ennyiért
-
Zoltn
senior tag
És vajon lesznek mértnincsrajtalegalábbtízbemenet hozzászólások?
Kiváló portéka, elfogadnám a Foris mellé. -
satz18
őstag
Ez durván hiánypótló cucc. Ezek után mondják hogy komoly játékra csak a TN panel alkalmas.
-
jedis
senior tag
Inkább nem kommentelem, mert megint AMD Fanboy-nak fognak titulálni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G40B 240 HZ ( LS27BG400EUXEN )
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest