Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
Először is 2 dologot még tudni kell.
1. Magyar gép ez a HP? MErt nem látom sehol leírva, h 3 év gari. Túl jó az ára, az ilyen gépek általában külföldi modellek, amikre így általában 1év gari van.
2. Az AMD Dual graphics még kicsit kiforratlan technológia. Van,h stabil 40 fps-t produkál, mégis szaggatt a kép. DE be lehet állítani, h csak a dedikált vga-t használja, akkor tuti jó, csak úgy gyengébb is. Még így is nézve a dolgokat a z575Am a legerősebb vga-s gépek közé sorolható 160K-ig.
Neked kell eldönteni, hogy mire használnád inkább. Inkább játszani akarsz, v nem.
De a HP garinak én még utánajárnék.
Amúgy Gt555M-mes Y570 a legjobb játékra 220K-ig újban.
y570
Azér ezt a boltot sem ismerem, itt is rákérdeznék, hogy:
magyar gép-e?
tényleg 2 év gari?
i3-2310m+Geforce GT555M+win7 konfigú-e?
Mer ha stimmel, akkor nagyon jó vétel.. -
Certina
csendes tag
vélemény? Hp t vennéd vagy a Lenovo z575am et aminek picit erősebb a vgaja mint a hpjé, de a hp üzleti és masszívabb vmivel, de csak pocivel, amit lehet bemagyarázok. mind2 160
-
Certina
csendes tag
Ilyen HD 6540G2 lenne a HP probook 4535s ben kinéztem, a Lenovo z575am HD 6720G2 jével szemben. A két gép ezenkivül teljesen megegyezik belsőleg, de külsőleg a probook jobban egyben van picit, bár a lenovo is nagyon jó érzésre, de a hp vhogy maszívabb. Mindkettő 160k ért van. a Gyengébb videókártya mennyivel gyengébb, mint a Lenovoé játék szempontjából ? Ez lenne a kérdésem.
-
AMD Power
titán
Jó a teszt , pont ezen vacillálok ,hogy megér e +20e Ft-t a 6540 a 6520 szemben. Valóban az is ó lett volna ha még több játék alatt történt volna a teszt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Flash gyorsítás egy picit más. Ott a Flash 10.2 stage video felületének portálokba integrálására kellett várni. Ez nemcsak a Brazoson segített, hanem például az Ion 2-n is, bár kétségtelen, hogy a legjobb hatással a Brazosra volt.
A Toshiba, a Sony és a Panasonic nem kért támogatást. Sajnos a ritkábban eset áll fent a driverfrissítésnél. A Sony-nál például a sok Radeonos gépen a 11.1-es driver a legfrissebb. Ez elég szomorú, de ez van. A Toshiba az egyetlen, ahol valamennyire van terméktámogatás, ha már a gyárit nem kérték. A Panát nem tudom. De ők annyira nem nagy szereplők itt.
-
HeavyToys
senior tag
Persze, ezzel tisztában vagyok, de gyakorlatban ez nem midig szokott működni. Gondolok itt pl a Brazos esetében is problémás flash gyorsítás támogatásra, ami kb 1-2 hónap alatt oldódott csak meg. Továbbra is csak érdeklődve kérdem, amikorra kapható a termék (ok-lehet külföldön már kapható volt ekkor és ott nem ment, ami gáz) akkor már működő driver van hozzá, akkor mi a gond? Mert mint mondtam, hozzám amikor már megérkezett, tökéletesen ment a CF, sőt, a gyári Acer driverrel, ami szintén valami henkelt változat lehet, mert a Catalyst, csak teljes törlés után volt hajlandó telepíteni az új meghajtóprogramot, szóval azzal is működött. Szerintem be lehet tudni ennek a "fejlesztői" változatban lévő laptopnak ezeket a gondokat. De nyilván aki csinálja a teszteket, annak van nagyobb rálátása a témára.
Egyébként pl a Toshiba meg Sony esetében, tudomásom szerint pont ebből adódóan van ez a félévenkénti, néha még ritkább driver frissítés, ami szintén nem túl üdvözítő megoldás.
-
rudi
nagyúr
Ez egy elég szerencsétlen állítás. Ugyanis a gyártók és szoftverfejlesztők számára a hardver már jóval a hivatalos megjelenés előtt rendelkezésre áll. Mondjuk itt az új AMD driverek körül nagy a keverés, az elején én is masszívakat szívtam egy Asus géppel. Ugyanis az van, hogy egyes gyártók (Acer, Asus tudtommal igen) a gyári, AMD támogatást használják, mások (Toshiba tuti ilyen) meg saját maguk csiszolják. Lehet emiatt késett az Acer és Asus esetében a rendes CF kihasználás, mert Toshiba megoldás is járt nálam júlousi driverrel, és azzal ment a CF mint a kisangyal.
-
HavocS
senior tag
Na, azért 60~75% órajel az nem "alacsonyabb picivel"...
-
mate0314
aktív tag
"de most már legalább most már láthatjuk, hogy az AMD-nél sem tétlenkednek, ha a driverekről van szó."
Csak szerintem van "túlhúzva" a mondat?
amúgy jó cikk, mostmár elgondolkoztat ez a megoldás...
-
DeSanto
őstag
Vegre kezd ez is kiforrni.Az AMD mindig kiadja a hardvert megfelelo szoftverezes nelkul.
Ideje lenne a szoftveres es hardveres embereknek osszedolgoznia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elővettünk egy végleges, Llano APU-s Aspire 5560G-t, és újból megnéztük, hogy mit tud a Dual Graphics.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest