- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiMedia lejátszók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
banhammer
veterán
"Acer Aspire M3 Ultrabook nyitott állapotban újonnan (balra) és 11 hónapos korában (jobbra) [+]"
A képen az ultrabook csukott állapotban van.
Én vagyok funcionális analfabéta és nem tudom egymáshoz kötni a képet és a mondatot vagy tényleg elírás van a kép alatt?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Az egy kicsit másféle típusú használet, én a hagyományos, napi hurcolászós nyúzásra gondoltam.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
hallador
addikt
Nekem van egy One 722-es C60-as Apuval. Egész jó bírja. A háza rendben a billentyűzet elég vacak, de ennyiért nem is várok többet. Halk strapabró kis gép. A zsanérjairól nem tudok sokat mondani, mert kb fél éve terminal servernek használom. (Na kb erre tökéletes is).
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Kisméretű Acer subnotikat (11,6'-13') nem akartok ugyanígy tesztelni?
Utazásokkor, kiállításokon, expókon jól jön a hordozhatóságuk, és a strapabírásuk ezeknek is érdekes lehet (vagy mondjuk úgy, hogy kissé kérdéses...)!
B113, One 725, One 756, bármelyik jöhet!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
zazahoho
őstag
Nagyon jók ezek a tartós tesztek
, várjuk szeretettel.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
válasz
Dickassman #7 üzenetére
Csak most csak neked ... [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Dickassman
csendes tag
Hello, én is ilyet használtam amíg, el nem ázott, árulom is hardverpron : P
Ameddig használtam imádtam a gépet. Csak ajánlani tudom.
Leginkább az zavart hogy a koliban a hátam mögött volt az ablak és nappal a tükröződés gondot okozott de mint a cikk is írja nem, nem megoldhatatlan.A zsanér teljesen rendben van.
-
kromatika
veterán
hiánypótló írás.
-
hallador
addikt
A Zsanérok engem is érdekelnének. Masszívnak látszanak. A kijelző mennyire holtjátékos mikor kinyitjátok a gépet. Mennyire szorul a kijelző zsanér, mikor kinyitjátok a gépet?
Köszi.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Zsanérral mi a helyzet?
-
CreMindES
csendes tag
Már több, mint fél éve használom a cikk főszereplőjét, mint fő és egyetlen számítógépet. Én is megjártam már vele jópár helyet és csak megerősíteni tudom az elmondottakat, nagyon meg vagyok elégedve vele
hallador, igen, sajnos itt is egybeépült az ű és az enter. Kicsit hülyén néz ki és megszokni sem volt egyszerű a látványt, viszont a gyakorlatban nálam nem nagyon születik melléütés ebből kifolyólag.
Üdv.: CreMindES
-
hallador
addikt
Végre az Acer-ől is készülnek ilyen cikkek. Engem az érdekelne, ha jó látom akkor ezen a klasszikus billentyűzet. A magyar kiosztáson vajon a szokásos nagyon rossz kiosztású Acer billentyűzet van összenyomva az ű az enterrel.
Tettszik ez a notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Kepler VGA-val szerelt Acer Aspire M3 Timeline Ultra közel egy éve van nálunk masszív napi használatban. Tartósteszt tapasztalataink következnek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- BestBuy ruhás topik
- Matematika topic
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest