- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gianni27
senior tag
Végre nem kell állandóan cipelni a gagyi kőkorszaki DVD írót. Akinek kell, dugjon rá egy külső USB-set. Én évente max 1X használom. Amúgy az Acer M3 jó kis gép, kivéve a gagyi kijelzőjét. A full HD IPS panel nagyon komoly előrelépés lesz.
-
citkar
addikt
Én bő másfél éve kerestem notebookot. Kicsit és olyat ami játékra is megfelelő. Szóval GT540M VGA volt az egyik, amit kinéztem s végül Acer 3830tg-t vettem. Sokan szidták, hogy kicsi, melegszik, Magyarországon nincs szervíze, vegyek másikat. Én 3 év kiterjesztett garival olcsóbban vettem meg mint a "társait", jobban is tetszik, mint a többi és játékra is megfelelő: Diablo 3, Starcraft 2 amik az újabb játékok közül játszom, tökéletesen futnak egy kb közepes beállítás mellett.
A gariról annyit, hogy egy bajom volt a géppel, egy kis műanyag elem eltört. Futár jött, elvitte s 6 munkanap múlva vissza is hozta, minden rendben.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, a képe szép, a hangzás meglepett milyen jó...a touchpad gagyi kicsit, de egeret használok így az nekem mindegy.
Ha cserélek nyugodt szívvel fogok Acereket is nézni és ezt merem ajánlani másoknak is.
A 14 colos még beleférne méretben, arra kíváncsi vagyok én is. -
ronroli
tag
már-már hiszek az acer minőségének feltámadásában...
némelyik mai gépük kézben fogva nagyon nem a megszokott gagyi érzést hozza"az optikai meghajtót is elhagyták végre"
én még mindig használom és egy ideig fogom is, mivel otthoni környezetben ezzel oldom meg az archiválást (spec lemez). szóval az a "végre" szó nem kell oda. elhagyták és kész -
rw-ultra
tag
A 14"-os ezüst kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
ph 14" és 15,6" méretkategóriában is érkezik a V7 Ultrabook. De mi lesz ezek után a közkedvelt Aspire M sorozattal?
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest