- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Egy olyan kerdesem lenne,hogy a space billentyu nalatok is csak a ket végén lenyomva mukodik es az elejen. Szoval a space lenyomva az élén alul - a touchpad fele alul - nem mukodik,mintha beragadt volna?
-
sith-hun
csendes tag
Nemrossz, ha kicsit lejjebb megy az ára, lehet beruházok egyre!
[ Szerkesztve ]
-
Secretive
aktív tag
szerintem meg jó gép, kellemes és igényes megjelenés, mac air vékonyság érzet, pont azt hozza, ami benne van, se nem több, se nem kevesebb....persze lehet filozofálni a pro és kontra dolgokról, de értelmetlen, főleg annak, akinek nincs, csak statikus adatokat olvasgat és ítélkezik.
ja hogy fényes a kijelzője? én is utálom emiatt, de a legtöbb laptopnak és a mac-nek éve óta nem az?! hogy nincs rajta lan?! és úgy minek kéne?! a laptopot használók legalább 3/4-e csak wifizik, az Acernél is... inkább az erősebb vga-at hiányolom, de hát ez van.....mac-nél is elkérik szemtelenül az 'árát' a nem inteles vga-nak. egyébként meg jól mutat az asztalomon. SSD-éről (mert inkább oda raktam) meg még a romhalmaz win7 is szakít rendesen.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
kirjak
aktív tag
Értem. Sajnos nem írhatom ide mi miatt nincs igazad, utánaolvastam, néztem dolgoknak és minden információt összeszedtem amit lehetett. Nem azért nem vettem Acer-t mert az annyira de annyira jó hogy minden nagyáruházban azokat adják feleannyiért...
Fentebb írtam hogy minden cégnek vannak rossz szériái....
Örülök hogy M.o-n minden takarítónak notija van a földügyi hivatalnál... amit kétlek de mondjuk elhiszem ezt is.Ez meddő lesz ne is írj inkább nekem többet ez nem ide tartozik amúgy sem.
Elfogadom a véleményedet csak nem értek egyet ennyi...
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Peak
addikt
én csak arra lennék kiváncsi, hogy hogy a fenébe élnek meg azok a kismillió hp meg dell szerviz az országban, gar.túli javitásokból... amig az acernek csak 1 van... havi 10-20 esettel?
egyszerű... folyamatosan hordják vissza az emberek a szemetet.köztudott, mindenki tisztában van vele, hogy a hpnak egyedül a korrupt kormányzati beépülés miatt van akkora "neve", talicskával hordták be a hivatalokba a fos szemét szar hardvereket teljesen feleslegesen, és természetesen nem csak magyarországon.
dolgoztam a földművelésügyi minisztériumban is ezer éve... ott december 20-án megkérdezte valami kicsi- vagy nagy informatikai góré (pff lol, egy szerencsétlen amatőr poweruser, aki inkább mehetett volna krumplit árulni a piacra), hogy mennyi van még az informatikai keretből az évre? -30 millió. - jóvan akkor vegyünk még 60 notebookot. - de főnök, minek? tele vagyunk.már a takaritók is notebookoznak. - el kell költeni a pénzt! punktum!
A hp meg a 2kilós gépeket 2,5 áron átadta a kormányzati keretszerződés alapján.Hát... így működött kicsiny országunkban az közszféra informatikai beszerzése...
És hogy mennyit szoptunk azokkal a szarokal??? óóó te jóóó ég...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
kirjak
aktív tag
Az életben szerzett tapasztalataink mások az "én" köreimben. Alaplap cserés új (!) notik és lötyögő USB port hibák, dadogó vga-kkal találkoztunk mostanában az ACER márkanév alatt.
Én ezt ismerőseimtől barátaimtól hallom.Barátom a HP szervízben dolgozott így onnan is tudok dolgokat.
No mindegy is, csak nem ezt tapasztaltam amit írtál[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
dbalazs80
tag
válasz #61666560 #58 üzenetére
Igen!
USB3.0-ás külső HDD-vel sokat érsz, főleg a benne lévő 5400rpm-es vinyónak nagyon kell, ami még az USB2.0-át sem tudta kihasználni semmilyen szinten.
USB3.0-ás pendrive-ot se nagyon tudod kihasználni, bár kétségtelen, hogy kicsit gyorsabb, mint az USB3.0-án.
Az a probléma, hogy hiába adsz 10 sáv széles autópályát az autódnak, az akkor is csak egy sávot fog tudni elfoglalni és kihasználni.
-
Céges laptopokra kevés helyen vigyáznak... Amúgy pont van 13 éves Gericomom (ő már nyugdíjas), meg 11 éves HP-m is (ez viszont még aktív használatban).
De ezekre vigyázva volt. Ex-munkahelyen TP meg FuSi volt, a TP-k mondjuk jól bírták, én is birtokoltam sokat látott T30-at, az 6 éves volt.Mutogatni való hater díszpinty
-
Peak
addikt
normális rendeltetés szerű használat mellett akár még egy clevo is elmegy 10 évig, már ha mond bárkinek is még ez a brand valamit. a barbároknak meg abakusz kell... vagy HP... vagy apple..
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
-
Jaj, csak ne Acer felirattal lenne Különben jónak tűnik.
Mutogatni való hater díszpinty
-
mariomahmoud
tag
Nem lehet rossz.
Üdv. Mario
-
törölt tag
válasz dbalazs80 #52 üzenetére
Hát nekem van 2db terás usb3-as wd 2,5-es vinyom már 11 hónapja... és kb 2 hónapja vettem egy usb3-as 16gb-os adata pendrive-ot is...
még mindig azt állítod, hogy "USB 3.0 mi a fenének is???"
hmmm?
ps.: ki az a barom aki usb2-es pendrive-ot vesz amikor az usb3-as kb 1000ft-al drágább?
-
szuper-t
őstag
Csavarozott az alaplap de ha deformálódik akkor feszül a nyák és egy idő után elpattan a bga forrasztás. És ezen a ragasztott chipset sarok sem segít. Enyhítő körülmény, ha a chipset alatt fém tartó van ami merevíti, de legtöbb esetben a nyákhoz illetve alaphoz rögzítik a hűtést is.
-
Boxi88
őstag
-
dbalazs80
tag
USB 3.0 mi a fenének is???
Ha nem USB 3.0-ás pendrive-ot vagy külső SSD-t csatlakoztatsz, akkor totálisan mindegy, hogy USB 3.0 vagy USB 2.0.Mellesleg az Intel nem nagyon szereti az USB 3.0-át, ő a TB elkötelezett híve, aminek a kifejlesztésében tevékenykedett.
Csak az Apple tudott annyit fizetni nekik, hogy 2011-ben csak Apple terméken jelenhessen meg. Jövőre már más lesz a helyzet, jönnek a PC alapú noteszek TB-vel.
Ami pedig egy pár hangyafinggal gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé.Persze annak megint csak akkor lesz igazi értelme, ha olyan külső SSD-t csatlakoztatsz, ami tudja az 550/500MB-s olvasási/írási sebességet.
-
Harigata
tag
Elég jó kis masina. Elfogadnám.
Bár az én személyes kedvencem ultrabook kategóriában a Dell Vostro V130.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Az ethernet csatlakozót azért nem kellett volna lehagyni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peak
addikt
válasz #31757056 #48 üzenetére
nem. ilyen esetben azt hibernálási particiónak használja a Win7.
guglizz rá... ez valami W7 ficsör.
(a disk managementben az SSD mint "Hybernate" jelezte az SSDt)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A teszt nagyon jo, viszont a fenykepek nem tudom, hogy milyen DSLR geppel keszultek a cikkhez, de a brutalis meretu szenzorkoszok nem hiszem el, hogy egyedul nekem utik ki a szemem az itt jelenlevok kozul
A HDD+SSD valtozatban az SSD-n volt az oprendszer? Gondolom nem, mert a win7 permium elegge tud terpeszkedni, de akkor minek az a 20 giga SSD bele? Raktarurites csak vajon?
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
Egy dolgot hiányolok a tesztekből:S de szinte mind1ikből a kijelzőt hajtogatjuk, de mi a helyzet a géptestel, hisz legtöbbször ez okozza a chipset hibákat .. msi..
-
őstag
Találkoztam vele,ki is próbáltam.Szép a zsiráf,de otthonra nem kéne
Nem az air minőségét kérdőjeleztem meg,hanem általánosságban mondtam,hogy a thinkpadek minősége van olyan jó,mint a maceké...ha nem jobb.
A vékony kivitel sajnos magával hozza az ilyen kis bakikat.A dőléses gondot az akkuáthelyezésével lehetne megoldani,de ahhoz egy lyukas közepű alaplap kéne(kb. kizárt) vagy az akksit legelőre kéne tenni,hogy valahol középtájt legyen.
@edward2: Valahogy az eddigi netbookok nekem nem jöttek be és kész.Talán azért,mert az jut róluk eszembe,hogy gnóm.Persze ez tök szubjektív.
Semper fi!
-
kirjak
aktív tag
Értelmetlen kategóriában (sznob) egy egyszerű márka "koppint" valamit. Ezt ki fogja megvenni? Ha meg megveszi ennyiért akkor minek?
Összecsukva tűrhető lenne a kinézete de kinyitva szerintem szörnyű...
Persze ízlés dolga de akkor sem értem hogy ki a célpiac és miért venne ilyet aki slim mániás...
Pfff....A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
edward2
addikt
válasz inferno88 #40 üzenetére
mi is a baj a netbookokkal? végre eljuthatnánk az olcsó használható netbookig erre a gyártók kifingatják ezt a kategóriát? vajon miért? hogy még több pénzt lehessen lehúzni a népről.
Az ultrabookra pedig véleményem szerint az átlag embernek semmi szüksége. Jó majd itt lesz az Asus Transformer Prime az elég egy átlagfelhasználónak.
-
őstag
"már magam is unom, de lassan gyárthatna valaki a mac-ekhez hasonló minőségben laptopokat."
Találkoztál már Thinkpaddel?Nekem a minőségről az jut eszembe először.
Nekem bejön ez a masina és bizony megvan a helye az ultrabook koncepiónak.
Személy szerint falra mászom a netbookoktól.Persze más árazás,de akkor inkább ilyenben kéne gondolkodni "netbook" célra valami okosított árazással és belsővel.Semper fi!
-
Neurotoxin
őstag
Miért is kéne már elhagyni a 2.0-át?Igaz, hogy anyagárban nem több egy 3.0-ás port, de hirtelenjében alig tudok felsorolni néhány cuccot, ami valóban is kihasználja....2.0-án így is áttolok a hordozható winchesteremre 1-2 perc alatt 3 GB-t...
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
-
Peak
addikt
nem teljesen értem ezt az usb3 rinyát.
pontosan mire nem elég az usb2.0 szabvány 480Mbps átvitele?
(btw teljesen mindegy mit gyárt a gyártó, úgy is bele lesz kötve... "ahh Jean... ez a bentley... nem tetszik a szivargyújró bőrborításának színe...")Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
-
Boxi88
őstag
Nagyon komoly gép, egyetlen hátránya, hogy nem matt... de ehhez sajnos hozzá kell szokni, mert már alig akar bárki is matt kijelző gépet gyártani.
-
Daywalker
addikt
Hasonló lehetett akkor a dolog, mint a zenbooknál. Nekem ez nem tűnt annyira zavarónak, hogy egy picit rezeg (ez látható a videón is) Számos vékony gépnél (aspire 8481, zenbook) találkoztam már hasonló jelenséggel. Nyilván vannak, akiket ez zavar (például téged).
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
gabesz79
csendes tag
válasz Daywalker #28 üzenetére
Azt jelenti, hogy ha gépelek "rezeg" a képernyő.Szerintem akárhogy ütik a gépet, az nem lenghet. Illetve ennek a fizikája is "adja magát". Ugyanez a többi kiállított gépen nem volt így. Egy samsung 12,6-ost néztem (amit ti is teszteltetek) azon nem volt ilyen gond. Igazából nekem az érzés is kicsit instabil volt, nem mondom hogy billegett volna, de nem volt stabil valahogy. pedig nagyon ezt akartam venni, minden szempontból tökéletes ultrabook lett volna. de útközben nem is tudom mi lett volna. főleg ez 13 colnál pláne gond, mert 11-nél könnyebb kitartani.
-
Daywalker
addikt
A lengés mit jelent? A videón én is "pengetem", de semmivel sem rosszabb, mint bármelyik más vékony notebooké. Na meg media marktban notebookot nézni...amit mindenki leszarom, úgyse az enyém módjára kezel, üt, vág, abból végleges következtetést kár levonni.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
negyedes
addikt
Ekkora akuval azt hittem, hogy jo lesz ha megy 2 orat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gabesz79
csendes tag
Egy dolgot senki nem vett észre, bár lehet hogy csak én voltam rossz helyen. de megnéztem ezt a notebookot, mert ilyet akartam venni, de a mediamarktban az asztalon nyomkodva, folyamatosan lengett a képernyő, ami neme tudom mitől lehetett, de feltételezem a nagyon vékony, és kevésbé stabil kialakítás miatt, tehát ha valaki "veri" a billentyűzetet, érdemes egy prbóbát tenni. már magam is unom, de lassan gyárthatna valaki a mac-ekhez hasonló minőségben laptopokat.
-
szuper-t
őstag
Csinos.. az usb mellett a vga teljesítményét találom egy kicsit gyérnek:S De elfogadnám
-
M3oH
addikt
Ilyen gepet USB3 nelkul. Kedves mernok ur melle nyult csunyan...
-
nincsisbéla
aktív tag
Nem rossz, nem rossz, DE a fényes kijelző, és a viszonylag magas ár (szerintem!) lerontja az összképet...
Mentalita'
-
mistixx
tag
Intel Core i5-eddig jutottam a specifikáció olvasás közben, meg a 4GB Ram vonzotta még magára a tekintetem és ezek miatt gondoltam,hogy "nagy" teljesítményű. Hiába, előbb olvass végig egy cikket figyelmesen azután kommentelj....
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Jól látom, hogy ethernet nuku?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
mistixx
tag
Nekem ez az egész ultrabook vonal kissé érthetetlen. A teljesítmény nagy, de a kijelző meg kicsi.Én leragadtam a kis kijelző kis teljesítmény, nagy kijelző nagy(obb) teljesítmény tendenciánál.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Vegyél akkor Asus zenbook-ot azon van USB 3.0 bár picit drágább vétel.
Samsung Wave GT- 8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
lujó55
addikt
Ez is egy rakás... hasonlítani akar az EliteBookra, de ez a billentyűzet, glare megjelenítő, meg USB2.
-
Champipi
aktív tag
Akkor már Acer 3830, azon játszani is lehet.
-
.mf
veterán
Továbbra is csak csóválni tudom a fejem. Minek erőltetik ezt az ultrabook baromságot. Se rendes csatlakoztathatóság, se rendes akku, se rendes hűtés, de a vékonyság az kell...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Z0mbi
senior tag
pofam leszakad... egyre tobb helyen irok csak ennyit USB3.
a gyartoknak valami baja van ezzel a szabvanyal? vagy mi az oka annak hogy egy 12 eves szabvanyt raknak a termekukbe... hihetetlen. (ez ervenyes a szuper, uj megjelenesu usb memoriakra is)
Enyje Acer. A vicc az az hogy ez a gep 250 ert olyan lenne hogy most szaladnek erte a boltba. usb3 hianya kizaro ok. Igy jartam. -
Angel1981
veterán
válasz #Morcosmedve #6 üzenetére
Azon is gond nélkül fut a Win7?
-
viking19
tag
Az a kijelző elég száni. Fényes, kicsi a felbontása is.
Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
Tikakukac
titán
Az a fényes kijelző, brr...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
#Morcosmedve
veterán
aki macbookot akar, az vegyen azt, ne koppintásokat, arra is felteheti a w7-et és mindenki boldog, persze az többe kerül, de kiforrott technológia!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
macilaci78
nagyúr
Úúú, az a káva!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hemaka
nagyúr
Ma, mert valami fekete nap van, aztán -20k. Bár szerintem az osztrákoktól még olcsóbban be lehet majd szerezni, főleg, hogy jönnek az ünnepek.
Bár a 64GB SSD tényleg kevés. Az enyémben is annyi van, aztán az kb. semmire nem elég, kell hozzá egy nagyobb külső merevlemez tárhelyként.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, mondjuk +30ért már air van, igaz az csak 11"
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Findzs
addikt
első blikkre nem rossz
de, hogy az usb 3.0 mért hagyják le rendre a mostani lapokról, notikról ?
az usb 2 kéne már inkább lehagynicsak nem 3 év a gar ? mi történt acer ?
köszi a tesztet
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- ASUS Chromebook C523
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Ingyen Fox! Alienware 18 (i7/32gb/Radeon/SSD+HDD)
- Full HD Lenovo ThinkPad T580 Quad Core i7-8550u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 2 akkumulátoros
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest