- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszosz
csendes tag
én is azt, mert kevesebb memóriát eszik alapból, meg sokkal közkedveltebb, mint a vista.
nekem valahogy nem jött be muszaj voltam lecserélni. külömben az nem igaz, hogy nem lesz ez a noti XP-vel 100%-os, mert NEKEM IS AZ! -
pszosz
csendes tag
ok értem.
azért alapból is mennek rajta nagyon szép grafikás játékok.
csak próbának raktam fel őket.
az erősebb memória mindenképpen kéne, mert azért észrevenni, hogy lassúcska.
nekem elég bele 2GB DDR2-es memória, de csak kíváncsiságból 4GB RAM is elfér benne?
vagy az már nem kompatibilis az alaplappal? -
pszosz
csendes tag
ilyen jó bele: 1GB DDR2-667 Kingston CL5
-
pszosz
csendes tag
értem. na figy akkor ennek a benne lévő grafikus kártyának mi a max. teljesítménye?
128MB van írva. Külömben lehet cserélni a grafikus kártyát?
Mert mégis jobb lenne, ha alap 256MB + 2GB RAM peregne alatta.
Jobban hangzik. van benne 1GB RAM lehet hozzá +2GB RAM-ot tenni? Olyan olcsó volt? honnan vetted? nagyon fontos lenne, vagy a típusát add már meg. -
pszosz
csendes tag
Hali!
Lehet Acer Aspire 5720Z, Intel Pentium Dual-Core Inside T2310 (1, 46GHz, 533MHz FSB, 1MB L2 cache), Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 (128MB), 1GB DDR2, 120GB HDD, 15, 4" WXGA Acer CrystalBrite LCD (8ms/220-nit)
gépen cserélni processzort, RAM-ot és grafikus kártyát?
2,2GHz processzor, 2GB RAM és 256MB grafikus kártya kéne.
Ezt azért kérdezem, mert ott ahonnan a gép lett véve a szakember nem képes válaszd adni a kérdésemre. Hülyeségeket beszél nekem. (azt mondta xp-t se lehet rá tenni, de most megnyugtatom az fut rajta 100%-osan)
Ha lehet milyen árba van ez? gondolom több, mint ha asztali pc-be venném az alkatrészeket.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Windows 7
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest