Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
betis
csendes tag
Hello msb19!
aspire5715z tipusú gépen van.
Hozzád fordulok segítségért mert láttam hogy xp-vel minden rendben megy neked.Feltelepítettem mindent helyesen hiba nélkűl működik de zavar hogy az eszközkezelőbe ott a sárga kérdőjel.High Definition audio buszon.Már sok helyen keresgéltem és telepítettem de nem tünik el.
Tudnál nekem segíteni valahogy?
Köszönöm! -
Bendeboy
csendes tag
Biost nem nagyon frissítettem még, és le voltam maradva a régi módszereknél, mikor még jumperezgetni kellett hihi
idöközben látom sokat fejlődtünk,
meg is lepödtem hogy az egész már csak egy duplakatt, és kész. Kicsit túlkomplikáltam magamban
De értékelem a segíteni akarást! Köszönöm
ui: igazából nálam nem vettem azóta észre semmit, szal a hőfok is stabil 50°, ez már magas?? Vagy mi minősül magas hőfoknak, ami miatt már aggódni kellene?
-
euchi
aktív tag
Innen szedd le ami kell, telepítsd, ha bevált írd ki, vagy nLite-tal integráld a windows telepítőbe.
A wifi-hez ez kell: Intel Wireless Driver v11.1.1.11.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vak gombok kamu matricák,mi lesz még???
meg is lepödtem hogy az egész már csak egy duplakatt, és kész. Kicsit túlkomplikáltam magamban