Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyival kiegészíteném a szokszáz zenekaros dolgot, hogy van ismerősöm, aki határozottan kijelentette "ő nem hallgat magyar zenét" ... mert neki ezek nem jönnek be. Magam részéről is egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány magyar együttest ismertem a tv/rádió kínálata alapján, akik zajkeltését zenének mertem nevezni... azóta, hogy rákaptam az mr2 petőfire, főleg az akusztik műsorukra, szerintem egy nagyságrenddel több magyar zenét hallgatok.
-
-
ezen felsírtam, ekkora ökörséget hogy lehet írni...
a mai nem hibrid vetőmagokat nyugodtan újravetheted egy darabig, sem jogi, sem egyéb akadálya nincs, leszámítva, hogy egyre ritkább az, hogy nem hibridet vessenek.A hibrideket is nyugodtan újravetheted jogi értelemben, a hibridsége folytán valami korcs fog belőle kikelni, jó esetben visszaüt valamelyik felmenőjére (attól függően, hogy hányszorosan hibrid), rossz esetben összeszedi a felmenők rossz tulajdonságait és úgy kel ki.
Hibridet nem jogi problémák, hanem biológiai tények miatt nem vetünk újra. Jogi védettséget max. a génmódosított vetőmagok élveznek, az meg nálunk jelenleg tilos. Ergo a "szinte mind jogvédett" kijelentésed nem igaz, a vetőmagok zöme nem jogi úton védett vagy egyáltalán nem védett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalább ma is tanultam valamit.