- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Kindle
- Androidos tablet topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Bár mikor azt írtam, hogy fele annyiért is lehet kapni, akkor a magyar viszonyokra gondoltam (emiatt emeltem ki később a magyar garanciát) de átnéztem az amerikai Amazonba, és ott is lehet találni féláron tabletet, pl: [link]
Magyarhonban ez pedig egy sokkal egyszerűbb kérdés, gyakorlatilag ami nem Apple és Surface, az mind féláron van (+-25%)Amire én szeretnék utalni, hogy (és direkt nem mondom, hogy az RT halott, mert amíg az MS foglalkozik vele, addig él) de a droidos konkurencia, és az új Intel Atomokon feltörekvő Winodows 8.1 mellett egyre inkább értelmét veszti az én nézőpontomból. De ezt természetesen nem én határozom meg, hanem hogy úgy mondjam: a piac. A jövőben eldől, hogy igazam van-e vagy sem
#83 flamich76: Nem néztem meg, hogy mennyibe kerülnek az említett tabletek éppen most, de a minap számoltam, hogy egy 100 000-es 8"-es tablet gyakorlatilag ingyen van, mert a Windows 8 és Office 2013 licenszek bolti áron kitesznek közel 100 000 ft-ot. Szóval ha van annyi különbség, akkor már tudod hol lehet keresni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest