Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Bár mikor azt írtam, hogy fele annyiért is lehet kapni, akkor a magyar viszonyokra gondoltam (emiatt emeltem ki később a magyar garanciát) de átnéztem az amerikai Amazonba, és ott is lehet találni féláron tabletet, pl: [link]
Magyarhonban ez pedig egy sokkal egyszerűbb kérdés, gyakorlatilag ami nem Apple és Surface, az mind féláron van (+-25%)Amire én szeretnék utalni, hogy (és direkt nem mondom, hogy az RT halott, mert amíg az MS foglalkozik vele, addig él) de a droidos konkurencia, és az új Intel Atomokon feltörekvő Winodows 8.1 mellett egyre inkább értelmét veszti az én nézőpontomból. De ezt természetesen nem én határozom meg, hanem hogy úgy mondjam: a piac. A jövőben eldől, hogy igazam van-e vagy sem

#83 flamich76: Nem néztem meg, hogy mennyibe kerülnek az említett tabletek éppen most, de a minap számoltam, hogy egy 100 000-es 8"-es tablet gyakorlatilag ingyen van, mert a Windows 8 és Office 2013 licenszek bolti áron kitesznek közel 100 000 ft-ot. Szóval ha van annyi különbség, akkor már tudod hol lehet keresni

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest