Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  félisten

  válasz ceia #239 üzenetére

  Itt is megint osztod az észt, ahogy a Linuxok ekézése kapcsán, de se 8.1, se azok terén nincs semmi gyakorlati tapasztalatod, azt se tudod hogyan működik egyik, másik... :U
  Egyébként a topik alapjául szolgáló cikbben, az említett Classic Shell-ben beállítható, h Win gomb lenyomására ne jöjjön elő a Metro és aktív sarkok is full letilthatóak.

  De ahogy látod még asztalra boot is beállítható, ami igaz eddig is adott volt tálca--->tulajdonságok--->navigáció menüben és U1 óta alapból azt hozza be.
  Ha a képen látott be van állítva, akkor szinte nem is találkozol a Metroval, nem is lehet elérni, ha csak nem a Start menüben célirányosan rá nem kattintasz a "Kezdőképernyő" elemre.
  most biztosan azt mondanád az is mért van ott, mert meglátnád, hú de zavarna... :W

  Aztán egy rakás beállítási, testszabászi lehetőség van benne, még a sz@r, régi XP-s faszerkezetű Start menü, XP-s Start gomb, erre való Luna skin is gyárilag benne van.
  Sőt, telepítésnél van benne tool, "Classic Explorer/ Classic IE", ami még azokat is a régi stílusúra szabja, fájlkezelőnél Ribbont kikapcsolja.
  Szal csak egy ilyen ingyenes programot kéne feltenni és az egész Metro mizéria javarészt bőven letudható 5 perc alatt.
  Persze, akinek még ez se elég, h nem is kell jóformán belebotlania és továbbra is azon problémázik, h mért van a rendszerben, az tényleg ne használjon Win8-cat, de szerintem újabb Windowst se... :DDD

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés