Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem Chromeba volt furcsaság 1-2 verzióval ez előtt ... most nem néztem még majd megteszem . Fullhd YouTube video (4600u apu) cpu erős load . Majd feltettem 4kra ott kevesebb cpu load és beindult a vga gyorsítás ... dühítő mert rohadtul tudja csökkenteni az aksi időt . Nem éreztem értelmét mert nem tudom kinek bugreportoljam a dolgot (Chrome , YouTube , Amd ) 🤔🤷♂️😢
-
Xelo
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
mielőtt felraktad az újabb, hwst nem támogató drivert kikapcsoltad a hwst? mert olvastam erről hogy driver cserénél a win úgy hagyja, és ha az új driver nem támogatja az okozhat összeakadást.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Jó lenne valami olyan megoldás, amivel be lehetne állítani, hogy melyik alkalmazások használhatják ezt a fajta ütemezést. Sajnos, valószínűleg olyan összetett ez a dolog, hogy nem lehet megoldani azt, hogy párhuzamosan egyes alkalmazások a CPU ütemezést használják, mások pedig a GPU-st.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Így már érthető.
Ezek szerint, akkor már érdemes lenne beépíteniük a fő driver vonalba is a támogatást. -
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Az új driverekből kivették a GPU-s HWS támogatást?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest