Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #8 üzenetére
Nekem Chromeba volt furcsaság 1-2 verzióval ez előtt ... most nem néztem még majd megteszem . Fullhd YouTube video (4600u apu) cpu erős load . Majd feltettem 4kra ott kevesebb cpu load és beindult a vga gyorsítás ... dühítő mert rohadtul tudja csökkenteni az aksi időt . Nem éreztem értelmét mert nem tudom kinek bugreportoljam a dolgot (Chrome , YouTube , Amd ) 🤔🤷♂️😢
-
Xelo
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #8 üzenetére
mielőtt felraktad az újabb, hwst nem támogató drivert kikapcsoltad a hwst? mert olvastam erről hogy driver cserénél a win úgy hagyja, és ha az új driver nem támogatja az okozhat összeakadást.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #13 üzenetére
Jó lenne valami olyan megoldás, amivel be lehetne állítani, hogy melyik alkalmazások használhatják ezt a fajta ütemezést. Sajnos, valószínűleg olyan összetett ez a dolog, hogy nem lehet megoldani azt, hogy párhuzamosan egyes alkalmazások a CPU ütemezést használják, mások pedig a GPU-st.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #11 üzenetére
Így már érthető.
Ezek szerint, akkor már érdemes lenne beépíteniük a fő driver vonalba is a támogatást. -
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #8 üzenetére
Az új driverekből kivették a GPU-s HWS támogatást?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged