- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Szia!
Oké, csak ez úgy van, hogy másnál meg másik márka ásta el magát, pl. nálam a Logitech. Mégsem írom be minden második Logitech-es hírhez, hogy ilyen meg olyan sz@r. Több ezer ember meg teljes megelégedéssel használja a Logit is. Tisztában vagyok vele, hogy biztosan hibásakat fogtam ki, de akkor sem fogom megvenni a hetedik Logi terméket, hátha az jó lesz és nem szívok vele. Mindenki eldöntheti milyen márkát vesz, mi vált eddig be neki stb...nekem bevált az LG.
"...de mennyire tartós.": mint írtam nem aggódom emiatt, nálam tartósnak bizonyultak az LG cuccok, LG 2.1-es hangszóró 4 éve hibátlan, Logitechből egy sem bírta ki az 1 évet sem.[ Szerkesztve ]
http://www.diesel.com
-
Laca19 (a)
aktív tag
Csak azt nem értem, hogy minek írod be ezt a sok baromságot minden LG-s hírhez. Már észrevettem, hogy minden LG-s hírnél megjelensz. Más meg másik márkával szívott, ilyen alapon mindegyik márka ipari hulladék. Én pl. Logitech-el szívtam: 6-ból 6 terméke volt rossz, mégsem írom be ezt a hírekhez, el sem olvasom azokat a cikkeket és kész. Aztán, ha már a Panasonicnál tartunk, hát annak elég hamar bedöglöttek nálam a cuccai. Ezzel szemben 12 éves LG TV-m gond nélkül megy, 6 éves CRT monitor, vagy 4 éves LG HiFi is gond nélkül megy és a többi LG cuccom is jól működik: telefon, h.mozi, mosógép...stb. Én pont úgy ismerem ezt a márkát, hogy tartós cuccokat gyárt.
Szerintem sajnos sokan alábecsülik a múltja miatt (GoldStar) ezt a márkát. Nemrég vettem sztereo hangszettet. Jött át megnézni egy ismerős, akinek valami jó Geniusa van, a fórumban is nagyon dícsérik azt a típust, kíváncsi volt milyet vettem, mert nem értette, hogy miért LG-t vettem, a Genius ilyen meg olyan jó. Amikor meglátta, már akkor tátva maradt a szája, hát amikor meg meghallgatta hogyan szól, akkor meg teljesen ledöbbent, annyira bejött neki. Szóval nem hiszem, hogy egy ipari hulladék ahogy Te nevezed így nézne ki, nem érzem, hogy azt vettem volna.http://www.diesel.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest