Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
danikollar #22 üzenetére
Gyakorlatilag igen, nem lenne meglepetés azután, hogy Yves Guillemot azt nyilatkozta ez év elején, hogy nem kell újabb 4 évet várnunk a következő FC epizódra. Na persze itt lehetséges, hogy a Blood Dragon-ra gondolt elsősorban, de ezt kétlem, már csak azért is, mert ugye idén elkezdődik a next-gen őrület, így a FC franchise-t is át fogják ültetni egy next-gen motorra. A másik dolog, hogy a BD csak egy spin-off, túl kicsi, rövid és komolytalan ahhoz, hogy egy új epizódnak tekinthessük. Na persze igaz, hogy stand-alone, de gyakorlatilag csak egy nagyobb DLC.
A 3. epizód eladásai bőven túlszárnyalták az Ubi elvárásait, ez év elején a játék elérte a 4,5 millió eladott példányt, mostanra pedig valószínűleg már az 5 milliót is túllépte.Ezeket a dolgokat figyelembe véve szerintem sok embernek nem okozna meglepetést a 4. rész bejelentése, legfeljebb a látvány.
-
danikollar
őstag
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
Ha te már most tudsz róla, akkor az nem meglepetés!
-
keIdor
titán
Leginkabb a Watch Dogs-ra leszek kivancsi
-
Mokó
aktív tag
Bár talán még nincs vége a Far Cry 3 hypenak,de hinthetnének valamit,az eddigi legjobb "villain" Vaas Montenegro-ról is,mert szivesen legyalulnám még vagy 6x.(3x megvolt).
Nem lepődnék ha igy nyitnának az E3-on:
-Did I ever tell you the definition of Insanity?Erre valami Blood Dragon cucc jön.Nah mindegy nekem ubisoft=far cry sorozat
-
anulu
félisten
végre egy mozgalmas E3 elé nézünk
-
Psychopeti
senior tag
Én a Watch_Dogs-ra leszek kíváncsi nagyon
-
huskydog17
addikt
A Watch Dogs kötelező, de remélem, hogy végre a Rainbow Six Patriots is ott lesz!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
Amikor egy NFS-t meg CoD-ot két évig fabrikálnak, akkor elhiszem, hogy ez a Black Flag minimum három évig készült.
-
djculture
félisten
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
Nem nagyon hiszem hogy 1 év alatt megalkották volna, szerintem már a hármassal egybe kezdték fejleszteni de majd kiderül.
-
alratar
addikt
Kíváncsi vagyok mi újat fognak mutatni a címekből?
Régóta gondolkozok azon, hogy mi az értelme az E3-nak a mostani világolna, amikor már azt is real-timeban tudjuk, ha a fejlesztők finganak! -
steven84
tag
Az biztos hogy mindenki figyelme erre fog irányúlni. Jönnek az új generációs konzolok, Játékok stb...
-
danikollar
őstag
Most minden eddiginél izgalmasabb E3 elé nézünk, szerintem!
-
steven84
tag
A Splinter Cell: Blacklist-et várom már nagyon.
-
Low Noise
senior tag
Még egy Rainbow Six odafért volna
-
Mister_X
nagyúr
Remélem, hogy ezek és a nextgen címek jók lesznek. Az Ubisoft mostanában nőtt a szememben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest