Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Akkor elmagyaráznád mit jelent a Bulldozer dobozokon (például) a 8 Core felirat?
És nem kell a mellébeszelés, te is tudod, én is tudom, a Bulldozer topicban is tudják, hogy ez nem 8 magos processzor.
Amúgy, ha már itt tartunk, tud valaki mondani egyetlen multit (csak egyet), amelyik nem nézi hülyének a vásárlóit? (És nem, az AMD nem jó, ők is csak a pénzedre utaznak, semmit nem tesznek szívjóságból (lásd, a tudatlan vásárlónak simán beadják a 8 "magot")).
(Nagyon-nagyon halkan teszem hozzá, ha már szóba hoztam az AMD-t, észrevettétek, hogy már nem adja olcsóban a procijait mint az Intel, nem jobbak fogyasztásban, és most már gyakorlatilag az sem igaz, hogy tovább tartana egy-egy foglalatuk? Sokak (tényleg nagyon sokak) ezek miatt pártoltak a cég mellé.
Más kérdés, hogy IGP-ben fényévekkel a rivális(ok) elött járnak, ami sokak szerint a jövő megoldása (én nem tudom, de remélem nem az.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest