- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
hugo chávez #91 üzenetére
"Én mindenesetre nagyon örülnék, ha nem szegmentálnák a piacot, hanem szépen beállnának, mert a HSA egy jó dolog."
Ennek en is orulnek, marmint ha egyseges lenne a piac, es egyfele menne mindenki, de neha az se rossz, ha valaki kijelol egy csapasiranyt, rovid ideig zavar van "az eroben", es utana letisztul a piac. Mint a Mantle eseteben peldaul. Siman lehet, hogy a HSA is csak otletet ad majd a tobbieknek, lesz konkurencia, aztan megallapodnak egy kozos utban (amit mondjuk a Microsoft hoz elo, mint a DX12 eseteben). Ez persze mind fikcio a reszemrol, nem mondom, hogy igy is lesz, csak mint egy lehetseges forgatokonyvet vazoltam.
"És ezen a Java 9 támogatás, meg hasonlók is sokat lendíthetnek majd. Csak most már tényleg következetesen ki kell akkor tartani emellett."
A Javarol mar leirtam, mit gondolok, sz'al inkabb hagyjuk
De az tenyleg jo lenne, ha az AMD tovabb tudna menni ezen az uton, es nem kellene megint ujratervezniuk. De ahhoz tul sok cegnek kellene csatlakoznia a HSA alapitvanyhoz, aminek en nem sok eselyet latom
Ha pedig a HSA csak felig lesz siker, az mar iranymodositasra kenyszeritheti az AMD-t. Sok mindent tuleltek mar, de ha se a HSA nem jon be, se az ujgeneracios x86 magokkal nem tudjak atugrani az Intelt, se az ARM magokkal nem boldogulnak majd az igen eros konkurenciaval szemben (ez mind egyszerre nem valoszinu, hogy bekovetkezne), akkor mar tenyleg nem marad semmijuk... A GCN is csak addig qrvajo, amig ott a konzol biznisz es tomegeben tudnak videokartyat eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest