- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Mikor bagatelizaltam el? Es nem gyanusitottam meg senkit, csak peldakat hoztam arra, hogy ennyi erovel barki csinalhatott szemet dolgokat. A listara fel lehetne venni barmelyik profitorientalt ceget. Kicsiben ugyanugy mukodnek a szemetsegek, mint nagyban, csak nem a kisebb szemetsegek kerulnek be a hirekbe. Miert nem haborodik fel senki a kolas peldamon? Az rendben van, es csak az Intel a mocskos diszno ceg?
En csak azt mondom, hogy nem az alapjan kellene a vasarlasnal valogatni, hogy melyik ceg mit muvelt -- mert az alapjan akkor alig lehetne barmit vasarolni --, hanem hogy melyik ceg milyen termeket keszit jelenleg es azt mennyiert arulja. Es nem azert, mert zarojelbe kellene tenni azt, amit XY ceg csinalt, hanem mert ennyi erovel annak a konkurense is csinalhatott ugyanolyat, legfeljebb az (még) nem derult ki. Sot, az XY ceg is csinalhatott me'g mocskosabb dolgokat is, de lehet hogy nem mindre derult feny. De nekem az se gond, ha valaki azt gondolja, hogy az AMD hibatlan, es sosem csinalt semmi rosszat, az Intel pedig folyamatosan mocskos dolgokat csinalt es csinal. Ennyi erovel csinalhat barki ebbol hit kerdest, legyen ez a legujabb vallasa az illetonek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindkét érintett az ARM TechCon rendezvényén jelentette be a 14 és 16 nm-es node-okkal kapcsolatos konkrétumokat.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest