Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Mikor bagatelizaltam el? Es nem gyanusitottam meg senkit, csak peldakat hoztam arra, hogy ennyi erovel barki csinalhatott szemet dolgokat. A listara fel lehetne venni barmelyik profitorientalt ceget. Kicsiben ugyanugy mukodnek a szemetsegek, mint nagyban, csak nem a kisebb szemetsegek kerulnek be a hirekbe. Miert nem haborodik fel senki a kolas peldamon? Az rendben van, es csak az Intel a mocskos diszno ceg?
En csak azt mondom, hogy nem az alapjan kellene a vasarlasnal valogatni, hogy melyik ceg mit muvelt -- mert az alapjan akkor alig lehetne barmit vasarolni --, hanem hogy melyik ceg milyen termeket keszit jelenleg es azt mennyiert arulja. Es nem azert, mert zarojelbe kellene tenni azt, amit XY ceg csinalt, hanem mert ennyi erovel annak a konkurense is csinalhatott ugyanolyat, legfeljebb az (még) nem derult ki. Sot, az XY ceg is csinalhatott me'g mocskosabb dolgokat is, de lehet hogy nem mindre derult feny. De nekem az se gond, ha valaki azt gondolja, hogy az AMD hibatlan, es sosem csinalt semmi rosszat, az Intel pedig folyamatosan mocskos dolgokat csinalt es csinal. Ennyi erovel csinalhat barki ebbol hit kerdest, legyen ez a legujabb vallasa az illetonek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
- Poco m6 pro 512 GB és infinix note 30 pro 256 GB. Csere érdekel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest