- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért csak sikerült leírnod megint, hogy a P4 sikeres volt, anélkül hogy a miértjét firtatnád. Azt jótékony homály fedi. De maradjunk ennyiben, vegyük úgy, hogy mindig is ekézted a NetBurstöt.
Már azt sem értem, miért érezted TE kötelességednek, hogy (NDA-t sértve) letörd az emberek lelkesedését, de már akkor is a stílusod miatt támadtak, nem pedig azért, mert objektív módon véleményt nyilvánítottál. (mert ahhoz sok köze nem volt) A trollkodás nem feltétlenül azt jelenti, hogy hazugságokat állítasz, hanem hogy szándékosan indulatokat keltesz, és pont azt tetted.
A PH-n néhány évvel korábban pedig divatos volt az Intel-imádat, szakványban jöttek a részrehajló, félreinformáló, pontatlanságokat, hibákat és (AMD irányban) hozzánemértést/tapasztalathiányt felvonultató tesztek. Nem rémlik, hogy akkoriban ez különösebben zavart volna téged és hangot adtál volna az ellenérzéseidnek.
A HSA és az Apple/Google nem tudom hogyan jött ide, nem állt szándékomban mindennek az ellenkezőjét állítani amit leírsz, nem politikai ellenzék vagyok.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest