- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Köszi, a linket nem a gyártástechnológiához kapcsolódóan, hanem inkább a másik kérdéshez a heterogén számításhoz kötődően tettem be (keresve annál a leírásnál egy kicsit könnyebben vagy inkább gyorsabban emészthető választ
). Az már csak a sors fintora, hogy a rövidítés megegyezik.
Viszont Trinity GPU paraméterei számomra már csak (találgatás szinten sem) becsülhetők meg (Llano-nál vagy HD 7500-HD 7800 esetében legalább a alapra van adat), mivel az APU teljesítménye itt is heterogén mód esetére van megadva és még a CPU számítási teljesítménye sem ismert. -
stratova
veterán
Ezzel kívánok jó éjt (én sem olvastam még el!) :] Egyébként, merre van bármilyen írásos anyag a Llano 520+ GFLOPS teljesítményéről? (A8-3850 gondolom) A GPU egymagában 480 GFLOPS (2x600x400), a CPU egy-két helyen 31 GFLOPS-szal szerepel. Ha te esetleg tudsz valamit a heterogén teljesítmény kiszámításának/mérésének módjáról az érdekelne.
-
stratova
veterán
Abu, ez alapján és ha másik topikban Valdez kollégának köszönhetően felbukkanó cikknek hinni lehet, akkor a (szerintük, s az órajelek alapján is) HPL alapú HD 7500-7800-as kártyák akár idén is befuthatnak nem?
Érdekes módon, a pletykák szerint a Dell Vostro 3350-ben megjelenő HD 7450M még a HD 6490M leszármazott. Ami megmaradt lepasszoljuk Intelnek, vagy mi folyik itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged