Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Köszi, a linket nem a gyártástechnológiához kapcsolódóan, hanem inkább a másik kérdéshez a heterogén számításhoz kötődően tettem be (keresve annál a leírásnál egy kicsit könnyebben vagy inkább gyorsabban emészthető választ ). Az már csak a sors fintora, hogy a rövidítés megegyezik.
Viszont Trinity GPU paraméterei számomra már csak (találgatás szinten sem) becsülhetők meg (Llano-nál vagy HD 7500-HD 7800 esetében legalább a alapra van adat), mivel az APU teljesítménye itt is heterogén mód esetére van megadva és még a CPU számítási teljesítménye sem ismert.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Ezzel kívánok jó éjt (én sem olvastam még el!) :] Egyébként, merre van bármilyen írásos anyag a Llano 520+ GFLOPS teljesítményéről? (A8-3850 gondolom) A GPU egymagában 480 GFLOPS (2x600x400), a CPU egy-két helyen 31 GFLOPS-szal szerepel. Ha te esetleg tudsz valamit a heterogén teljesítmény kiszámításának/mérésének módjáról az érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Abu, ez alapján és ha másik topikban Valdez kollégának köszönhetően felbukkanó cikknek hinni lehet, akkor a (szerintük, s az órajelek alapján is) HPL alapú HD 7500-7800-as kártyák akár idén is befuthatnak nem?
Érdekes módon, a pletykák szerint a Dell Vostro 3350-ben megjelenő HD 7450M még a HD 6490M leszármazott. Ami megmaradt lepasszoljuk Intelnek, vagy mi folyik itt
-
Egon
nagyúr
Ezzel a lépéssel az AMD vagy az nV szívhat nagyobbat?
Ha jól tévedek, az AMD nextgen vga-ja 2011Q4-re esedékes, míg az nV-é 2012Q1-re. De mintha nem HP node-ra tervezték volna AMD-éknál a következő szériát, vagy rosszul emlékszem?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...