- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem, 10 év múlva is az előirányzott 30Mb-hez kell hasonlítani.
A hasonlatokat ugyanúgy kell elképzelni, mint most a vezetékes telefonokat. Sokkal olcsóbb, mégis egyre ritkább. Számítógépekre is tekintve egyre kevesebb az asztali pc, szemben a laptop és netbookok eladásaihoz képest.
Nem vagyok jós, de kényelmi szempontból, és gazdaságilag is sokkal jobb és kifizetődőbb a mobil adatátvitel.
Kinek lesz több pénze fejlesztésre? A diginek, aki havi 3500-ért ad 40Mb-et, vagy a mobilszolgáltatóknak, akik 2k Ft-ot kérnek jelenleg 500MB adatforgalomért? -
Depression
veterán
Na jó, de 10 év múlva? Nézz vissza 10 évet! Szerintem simán lehetséges. Főleg ritkán lakott területeken könnyebb ezt összehozni, pl. ott van a finn példa is, ott is úgy oldják meg.
Az adatforgalmi korlátokat meg nem tudom, ez annyira messze van még, hogy addig tényleg bármi lehetséges. -
Depression
veterán
2020-ra szerintem a mobilnet simán utoléri a vezetékes hálózatokat, a vezetékes net ugyanarra a sorsra jut, mint a vezetékes telefon manapság.
A finneknél pl. van olyan szogáltatás, ahol a vezetékes és a mobilnet is egy csomagban van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest