Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Van egy üzemi laposom, egy asztali betonkeverőm, meg egy netbook. Legtöbbször a lapost használom, az asztali egy maradvány, a netbook meg... csak
A fogyasztás téma nekem is gyakran jár a fejemben, de az sem elhanyagolható, hogy a két lapos együttesen is sokkal csendesebben szöszöl, mint az asztali, és nem mellesleg helytakarékosabb is. Ráadásul a nagyobbik lapos teljesítményben is körbeszaladgálja az asztalit. Szóval vannak érvek mellette, de valóban nem mindennapi dolog, hogy beszaladok a bótba egy laposért mer benéz a divat az ablakon.
(#20) listerrr részben azért nem vonom be magam a statisztikába, mer nekem hivatalból van laposom, részben azért mert egy kicsit jobban állok, mint egy tecsós pénztáros
(#21) moonman én egyre több embernél látom azt, hogy bár nincsen tudatában a dolognak, de eléggé megvezeti az aktuális hóbort. Ez nem lámaság/lézerség, hanem csak egyszerű fogyasztói szemlélet.
(#24) zsivagooo próbáld ugyanezt úgy, hogy az asztalit kihúzod a konnektorból
Bár meglepő lehet, de a lapos is megy áramról
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Autós topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest